Egyéb kategória

Itt a bizonyíték, hogy a mosoly tényleg mindenkit megszépít

Varázslatos, mindig közel van, bármikor előkapható. Egy villanás és máris szebbé váltok. Nem kell púder ahhoz, hogy felragyogjon az arcotok. Elég egy szívből jövő, tiszta, őszinte mosoly. Kipróbáltuk. Nekünk bejött a dolog. Reméljük, nektek is.

vous - 2015.11.03.
Itt a bizonyíték, hogy a mosoly tényleg mindenkit megszépít

A VOUS-lányoknak ma igazán mosolygós napja volt. Mert mi tényleg kipróbáltuk a mosoly szépítő erejét, és meg is mutatjuk az eredményt.

A legtöbb (akár közhelyesnek is tekinthető) idézet a csók és a szerelem mellett a mosolyról született. Imádjuk őket egytől egyig, mert lehet, hogy unalomig ismert az összes, de igaznak érezzük. A mosoly közel áll hozzánk, szebbé tehet minket és szebbé teheti a körülöttünk lévők életét, mindennapjait is.

Olyan kis mosolygós, kedves" – mondjuk szeretettel és tudjuk, hogy ez a mondat őszinte, nincs benne hamisság, nincs benne túlzás. "Felragyogott a mosolya" mondjuk másra, és mindenki szívében felvillan egy kép a ragyogó mosolyról, mert ismerjük AZT a ragyogást.

"A mosoly nem kerül semmibe" szerencsére, ezért is imádjuk. Egy tiszta mosoly hatékonyabb szépségeszköz a legdrágább sminkterméknél. Nincs az a szempillaspirál, rúzs vagy ajakfény, ami szebbé tenne egy emberi arcot a mosolynál.

Nóri junior szerkesztőként dolgozik nálunk. Ő az, aki mindig mosolyog és mindenkihez van egy kedves szava.

Forrás:
Hámori Zsófia

Emőke újságíróként debütált nálunk. Neki a cikkei is mosolyognak, pedig ő aztán megírja a tutit, nem kerülgeti soha a forró kását.

Forrás:
Hámori Zsófia

Sophie, a senior hírszerkesztőnk nagyon elfoglalt, de a mosolyát sokan irigyeljük, mert olyankor legyen rajta akár a legegyszerűbb farmer és póló, előbújik belőle a díva.

Forrás:
Hámori Zsófia

Nina szintén újságíróként dolgozik a VOUS szerkesztőségében. Ő úgy ragyog, ahogy van. Sokan rajonganak a mosolyáért. Nem csak a szerkesztőségben.

Forrás:
Hámori Zsófia

Dóri a szerkesztőség titkárságának vezetője. Komoly beosztása ellenére még a szeme is nevet ránk, ha elmosolyodik.

Forrás:
Hámori Zsófia

Andi, junior szerzőnk hallássérült. Őt a mosoly nemcsak gyönyörűvé teszi, de beszél is helyette, ahogy ragyogó szeme is beszédes.

Forrás:
Hámori Zsófia
Ajánlott cikkek