Egyéb kategória

Itt a bizonyíték, hogy a mosoly tényleg mindenkit megszépít

Varázslatos, mindig közel van, bármikor előkapható. Egy villanás és máris szebbé váltok. Nem kell púder ahhoz, hogy felragyogjon az arcotok. Elég egy szívből jövő, tiszta, őszinte mosoly. Kipróbáltuk. Nekünk bejött a dolog. Reméljük, nektek is.

vous - 2015.11.03.
Itt a bizonyíték, hogy a mosoly tényleg mindenkit megszépít

A VOUS-lányoknak ma igazán mosolygós napja volt. Mert mi tényleg kipróbáltuk a mosoly szépítő erejét, és meg is mutatjuk az eredményt.

A legtöbb (akár közhelyesnek is tekinthető) idézet a csók és a szerelem mellett a mosolyról született. Imádjuk őket egytől egyig, mert lehet, hogy unalomig ismert az összes, de igaznak érezzük. A mosoly közel áll hozzánk, szebbé tehet minket és szebbé teheti a körülöttünk lévők életét, mindennapjait is.

Olyan kis mosolygós, kedves" – mondjuk szeretettel és tudjuk, hogy ez a mondat őszinte, nincs benne hamisság, nincs benne túlzás. "Felragyogott a mosolya" mondjuk másra, és mindenki szívében felvillan egy kép a ragyogó mosolyról, mert ismerjük AZT a ragyogást.

"A mosoly nem kerül semmibe" szerencsére, ezért is imádjuk. Egy tiszta mosoly hatékonyabb szépségeszköz a legdrágább sminkterméknél. Nincs az a szempillaspirál, rúzs vagy ajakfény, ami szebbé tenne egy emberi arcot a mosolynál.

Nóri junior szerkesztőként dolgozik nálunk. Ő az, aki mindig mosolyog és mindenkihez van egy kedves szava.

Forrás:
Hámori Zsófia

Emőke újságíróként debütált nálunk. Neki a cikkei is mosolyognak, pedig ő aztán megírja a tutit, nem kerülgeti soha a forró kását.

Forrás:
Hámori Zsófia

Sophie, a senior hírszerkesztőnk nagyon elfoglalt, de a mosolyát sokan irigyeljük, mert olyankor legyen rajta akár a legegyszerűbb farmer és póló, előbújik belőle a díva.

Forrás:
Hámori Zsófia

Nina szintén újságíróként dolgozik a VOUS szerkesztőségében. Ő úgy ragyog, ahogy van. Sokan rajonganak a mosolyáért. Nem csak a szerkesztőségben.

Forrás:
Hámori Zsófia

Dóri a szerkesztőség titkárságának vezetője. Komoly beosztása ellenére még a szeme is nevet ránk, ha elmosolyodik.

Forrás:
Hámori Zsófia

Andi, junior szerzőnk hallássérült. Őt a mosoly nemcsak gyönyörűvé teszi, de beszél is helyette, ahogy ragyogó szeme is beszédes.

Forrás:
Hámori Zsófia
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.