Egyéb kategória

Ezzel az egyetlen apró trükkel megszabadulhattok minden stressztől

Tudtátok, hogy ha megmasszírozzátok a fületeket, akkor azzal elűzitek a stresszt? Sok minden másról nem tudtok még!

vous - 2015.10.09.
Ezzel az egyetlen apró trükkel megszabadulhattok minden stressztől

A feszült életmód bizonyára nektek sem idegen, rengetegen küszködünk a stresszel, még ha nem is érzékeljük magunkon elsőre. Öt ember közül egy megtapasztalja az extrém stresszt, ami erős szívdobogást, remegést és depressziót eredményezhet. Ezek mind elég intenzívek a saját formájukban.

Bár számos módszerrel fel lehet venni a harcot a stressz ellen, például testmozgással vagy meditációval, de egy pszichiáter, Mark Sandomirsky nemrég fejlesztett ki egy technikát, ami talán még ezeknél is hatékonyabb. A fülünknek van egy olyan része, amit a mennyország kapujaként emlegetnek az ősi kínai kultúrában. Ez egy pont a fül felső részén, amihez hozzáérve feltölthetjük magunkat energiával, csökkenthetjük a stresszt és javíthatjuk az egészségünket.

Forrás:
Twitter/Cosmopolitan

Fogjatok egy fültisztító pálcikát, és kezdjétek el nyomni ezt a területet, miközben mélyen veszitek a levegőt, és a fejeteket balra döntitek. Ezután fújjátok ki a levegőt, és a fejeteket fordítsátok jobbra. Ez a kombináció nyugalommal árasztja el a testeteket. Próbáljátok ki ti is, hogy stresszmentesek legyenek a mindennapjaitok!

Ajánlott cikkek