Egyéb kategória

Matt Damon Budapesten szeretne élni

A 44 éves színész teljesen beleszeretett Budapestbe a Mentőexpedíció forgatása alatt, erről pedig egy interjúban mesélt.

vous - 2015.10.08.
Matt Damon Budapesten szeretne élni

Matt Damon legújabb filmjét, a Mentőexpedíciót már javában játsszák a mozik, a film pedig már kapott hideget-meleget. Ám azt tudtátok, hogy rengeteg jelenetét Budapesten vették fel? Egy amerikai oldallal, a Blasting Newszal készült interjúban a 44 éves színész bevallotta, hogy az egy hónapos itt-tartózkodása alatt szinte szerelembe esett a fővárosunkkal. Szó szerint így nyilatkozott:

Budapest a világ egyik legnagyobb sétálóvárosa, az emberek nagyon kedvesek. Prágához hasonlítanám, ahol szintén viszonylag sokat dolgoztam, és el vagyok ragadtatva tőle. Éppen egy amerikai barátommal telefonáltam, amikor megkérdezte, hogy mit gondolok Budapestről. Csak annyit mondtam neki, hogy ha Budapest Amerikában lenne, akkor valószínűleg odaköltöznék.

A filmet egyébként Ridley Scott rendezte Andy Weir 2011-ben megjelent regénye alapján, ami a The Martian nevet viseli. A filmben Matt Damon egy űrhajóst alakít, akiről azt hiszik, meghalt, pedig éppen a Marson küzd az életéért. Nézzétek meg ti is az előzetesét, és ha megtetszett, irány a mozi!

Ha pedig nagyon unatkoznátok, és filmezéssel múlatnátok az időt, akkor lessétek meg, melyek azok a filmek, amiket minden nőnek látnia kell legalább egyszer életében.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.