Egyéb kategória

Már tudjuk, hogy idén pizzapatkány leszel halloweenkor

Felejtsétek el a szexi nyuszilányjelmezt és a többi csajoskodást. Idén halloweenkor hódítsatok patkányként. Na, nem akármilyen patkányként, pizzapatkányként!
vous - 2015.10.06.
Már tudjuk, hogy idén pizzapatkány leszel halloweenkor

Még egyszer: PIZZAPATKÁNY! Tudom, hogy nálunk nem divat a beöltözősdi, de ha álmaitok pasija elhív egy jelmezes buliba muszáj domborítani. Már mutattam nektek pár tényleg csinos jelmezt, de ez most nem az lesz. Bár, ha bevállalósak vagytok, és a pasi is humoránál van, még bejöhet a pizzapatkány-jelmez is. Lássuk csak, miről is beszélek:

Forrás:
http://www.yandy.com

Tisztára Szecska mester a Tini nindzsa teknőcökből, ugye?

Ha nem akarjátok túltolni a jelmezesdit, és inkább elpoénkodnátok egy csipet szexiséggel, szerintem tök oké a pizzapatkány-jelmez, higgyétek el, sikeretek lesz benne.

Vagányabb, mint a töklámpás!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.