Egyéb kategória

Ezeket a semmitmondó idézeteket már nagyon unjuk

Tudjátok, van az a korszak, amikor úgy érzi az ember, hogy minden idézet, amibe csak belebotlik, mintha a saját életéről szólna. Mert pont úgy fáj, pont annyira vagyunk boldogok, és pont úgy érezzük magunkat, ahogy le van írva. Aztán múlik az idő, és rájövünk, melyek azok a mondatok, amik tényleg inspirálnak, illetve melyek vannak példaként feltüntetve a klisé szó mellett a szótárban.

vous - 2015.09.27.
Ezeket a semmitmondó idézeteket már nagyon unjuk

Nem írok én se a fellegekbe, egyszerűen kimondom (leírom): vannak olyan idézetek, amiktől a világból kifutnék, mert semmi értelmük, vagy éppen baromira evidensek. A szelfi feletti idézetekről már ne is beszéljünk. Azt azért szögezzük le, hogy keringenek a világhálón motiváló és gyönyörű idézetek is, na de íme néhány, ami nem tartozik közéjük:

Only God can judge me – Csak Isten ítélkezhet felettem.

Tinilányok kedvenc mondata. Általában egy miniruhás, pucsítós, csücsörítős kép társul mellé. Nemcsak Istennek, de anyucinak is lenne egy-két szava ehhez szerintem. De tudjátok, az a legelgondolkodtatóbb a dologban, hogy legtöbbször a nem hívő emberek használják ezt a mondatot, csak azért írják ki, mert menőnek gondolják.

Az idő mindent megold!

NA NE MÁR?!

A szerelem mindent legyőz.

Ja, sajnos az ép eszünket is néha.

Ne sírj, mert vége lett! Mosolyogj, mert megtörtént!

A tipikus „ne foglalkozz vele!” tanács. Kösz a semmit kategória.

Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted.

Szóval magunkba vagyunk szerelmesek?

Címkék: #idézet
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.