Egyéb kategória

Erre az egy ruhára vár több száz nő

Vannak ruhák, amikre aztán tényleg érdemes várni! Főleg, ha a tökéletes kis feketéről van szó, ami klasszikus, szexi és minden alkalomra jó. Ha különleges nyakláncot választunk hozzá, egyből mehetünk a koktélpartira. De egy kapucnis felsővel is kellemes hétköznapi viseletként állja meg a helyét. Most mutatunk is egyet a klasszikus darabból, amire már több száz nő vár.
vous - 2015.09.24.
Erre az egy ruhára vár több száz nő

2013-ban robbant be a köztudatba az MM.LaFleur márka, egy már kultikusnak számító ruhadarabbal, a Toryval, ami nagyon gyorsan a nők egyik kedvencévé vált, hamar el is kapkodták. Az ára azért elég borsos, 235 dollár, nagyjából 65 000 forint. A ruha egyébként környezetbarát, légáteresztő és nem megy tönkre akkor sem, ha hónapokig csak áll a szekrényben. Emellett pedig csak 18%-ban tartalmaz poliésztert az anyaga.

Klasszikus kis feketének nem mondanám, de egy jó sminkkel biztos fel lehet dobni. Meg kell hagyni, a ruha nagyon csinos, tényleg úgy tűnik, minden alkalomra tökéletes és azzal, hogy ilyen laza, biztos kényelmes is. Mindenesetre próbálom megfejteni, miért olyan nagy szám a Tory, hiszen jelenleg 900 nő van fent a várólistán, hogy beszerezzen egyet magának. Talán pont az egyszerűsége lehet a különlegessége.

Nektek hogy tetszik?

Ajánlott cikkek