Egyéb kategória

Leesik az állatok Christina Ricci legújabb fotójától

Hideg eleganciával bíró anya, békés és humoros apa, szerencsétlen fiú, ördögi lány és persze Izé, a kéz... Bizonyára mind azonnal kitaláltátok, hogy az Addams Familyről van szó. És valószínűleg mind emlékeztek a Wednesdayt megformáló Christina Riccire, aki fantasztikusan alakította a démoni leányzót. De azt sose gondoltátok volna, ugye, hogy egyszer Morticia, az édesanyja képében láthatjátok?
vous - 2015.09.23.
Leesik az állatok Christina Ricci legújabb fotójától

Az 1991-es és ’93-as Addams Family-filmek óta nem sokat lehetett hallani a bizarr családról. Ám a napokban bejárta az internetet egy fotó, amelyen Christina Ricci Morticia Addamsként pózol. Valaki ugyanis gondolt egyet, és a lányt az anyjává változtatta: fogta az egyik, Angelica Hustonról, azaz Morticiáról készült filmes promóképet, és rámontírozta Ricci fejét. Annak ellenére, hogy a fotó „csupán” egy Photoshoppal készített montázs, igazán lenyűgöző, egyszerűen imádjuk. Ugye szerintetek is elérkezett az ideje egy új Addams Family-filmnek, amelyben Christina Ricci Morticiaként tér vissza?

Címkék: #film #fotó #photoshop
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.