Egyéb kategória

Ezt a 11 dolgot tartsátok be, hogy tökéletes legyen az esküvőtök

Már vagy ezerszer ellenőriztétek a teendők listáját? Annyiszor jártatok a helyszínen, hogy álmotokban is odatalálnátok? Jó előre lefoglaltátok a sminkest is? Higgyétek el, még így is marad hibalehetőség bőven! Íme, néhány tipp, amit ha megfogadtok, sok felesleges idegeskedéstől kímélhetitek meg magatokat az esküvőtök napján.
vous - 2015.09.23.
Ezt a 11 dolgot tartsátok be, hogy tökéletes legyen az esküvőtök

Tartsatok sminkpróbát!

Fotóst sem választotok anélkül, hogy láttátok volna a korábbi munkáit, ugye? Akkor miért tennétek másképp, ha a sminkesről van szó? A sminkpróba elengedhetetlen ahhoz, hogy a nagy napon magabiztosan lépkedjetek a padsorok között – ez a koszorúslányokra is vonatkozik!

Találjátok ki, mit akartok!

Minél pontosabb elképzelésetek van arról, hogyan szeretnétek kinézni az esküvőtökön, annál könnyebb lesz a sminkeseteknek valóra váltani az álmotokat.

Ne lépjetek ki a komfortzónátokból!

Maradjatok önmagatok! Ne ezen a napon kísérletezzetek olyasmivel, amit korábban még sosem próbáltatok!

Éljenek a gombos felsők!

A készülődés alatt mindenképp gombos felsőt viseljetek – ezt könnyen levehetitek anélkül, hogy kockáztatnátok a sminketek és a frizurátok (sz)épségét.

Ne kövessétek feltétlenül a legfrissebb trendeket!

A klasszikus stílus örök érvényű – ha ezt választjátok, biztos, hogy az unokáitok sem fognak élcelődni rajtatok, amikor megmutatjátok nekik az esküvői albumotokat.

A kihagyhatatlan hármas: alapozó, púder és sminkfixáló spray

Ki akar élete legszebb napján 10 percenként a fürdőszobába rohangálni, hogy megigazítsa a sminkjét? Lehet, hogy egy átlagos napotoknak nem részei ezek a termékek, de az esküvőtök napján jó szolgálatot tesznek: a sminketeket tartóssá varázsolják, és a fotókon sem fog fényleni az arcotok.

Kerüljétek a fényvédős készítményeket!

Néhány alapozóban olyan naptej van, ami titán-dioxidot tartalmaz. Emiatt az ásványi anyag miatt a vakuval készült képeken fehér foltok jelennek meg a bőrön. Ugye nem szellemfotókkal akarjátok riogatni a rokonságot?

Válasszátok a megfelelő műszempillát!

Érthető, ha ezen a napon igazán dús és hosszú szempillát szeretnétek, de ha a vendégek már kilométerekről kiszúrják, hogy nem valódi, az gáz. Próbáljátok ki a féltartós szempillát, amit pár nappal korábban kell felrakni, így lesz időtök megszokni a ceremónia előtt!

Ne akarjatok az utolsó pillanatban lebarnulni!

Ha pánikszerű napozásba kezdtek, amellett, hogy bőrötöknek is ártotok, a bikinipántról árulkodó fehér csíkok elronthatják a tökéletes összképet. Inkább menjetek el egy spray tanningre! S hogy ne kenjétek össze a fehér ruhátokat, legalább két nappal az esküvő előtt barnuljatok!

Használjatok szájkontúrceruzát!

Ne feledjétek: a kontúrceruza nem csak idősebb nőknek való! Rajzoljátok meg a körvonalat, majd töltsétek ki a megfelelő színű ajakceruzával!

Tartsatok magatoknál egy sminkkészletet!

A sminkpróba után mindenképp szerezzetek be egyet-egyet azokból a termékekből, amiket a sminkesetek használ rajtatok a nagy napon, így kéznél lesz a segítség, ha apró korrekcióra van szükség! Dobjatok be mellé hajlakkot, dezodort, szemcseppet és sminklemosó kendőt is, és bízzátok kincsesládikátokat a tanútokra!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.