Egyéb kategória

Esküvőjével tette felejthetetlenné kutyája utolsó napjait egy lány – fotók

A legtöbb nő álma, hogy egyszer fehér ruhában végigsétáljon a padsorok között, miközben koszorúslányok szórják a virágszirmokat, mindenki, aki fontos számára, jelen van és vele együtt örül. Egy amerikai lány legnagyobb vágya mindössze az volt, hogy beteg kutyáját maga mellett tudja az esküvőjén, akinek ráadásul igen fontos szerepet szánt: kedvence gyűrűhordozóként vett részt a nagy napon.

vous - 2015.09.22.
Esküvőjével tette felejthetetlenné kutyája utolsó napjait egy lány – fotók

Cassidy Williams és vőlegénye úgy tervezték, oregoni tengerparti esküvőjükre nem viszik magukkal Doodot, a lány ötéves golden retrieverét. Ám amikor a mindig vidám és egészséges kutyusról kiderült, halálos beteg, elhatározták, hogy nélküle nem kelnek egybe.

Cassidy édesapja lemondta a repülőjáratát, és Dooddal együtt, autóval vágott neki a Utah-tól Oregonig tartó 13 órás útnak. A pár tudta, hogy nagy örömöt szerez kedvencének, aki korábban még sosem látta az óceánt – most először és utoljára futkározhatott a habok között. Az esküvői fotósukat is arra kérték, különösen figyeljen a kutyusra, aki boldog és energikus volt, lubickolt a vendégek szeretetében.

Csodásabb gyűrűhordozót nem is kívánhattunk volna

– mondta Cassidy. Íme a fotók, amik magukért beszélnek.

Sajnos az esküvő után nem sokkal a kutya meghalt. De ebben a gyönyörű, szeretetről szóló történetben tovább él.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.