Egyéb kategória

Lenyűgöző videóval küzd egy lány a nők megalázása ellen

Egyszerre inspiráló és lenyűgöző az a napokban a YouTube-ra feltett videó, amit egy sminkes lány osztott meg a csatornáján. A címe Unattainable Woman, vagyis elérhetetlen nő. Ebben a két percben olyan szavak kerülnek fel a testére, amelyek a szexizmus és a két nem közötti különbséget célozzák meg.

vous - 2015.09.19.
Lenyűgöző videóval küzd egy lány a nők megalázása ellen

Ha egy nő kiáll magáért és tartja magát valamire, egyből megkapja azokat a jelzőket, amik kicsit sem illenek rá. Fogadjuk el, hogy minket így becsméreljenek? Hogy megalázzanak, eltiporjanak és kihasználjanak? NEM!

Jordan Hanz videója tutira fel fogja robbantani az internetet. A szavakat, amik folyamatosan a testére kerülnek, egy különleges, fényes festékkel alkotta magára. A videóról így vélekedik a gyönyörű lány:

Erős, bátor nők vagyunk. Itt az ideje, hogy véget vessünk a sztereotípiáknak! Itt az ideje, hogy pozitívak legyetek, szeressétek magatokat! Ezt a videót Amber Rose és Blac Chyna inspirálta azokkal a ruhákkal, amiket a VMA-n viseltek.

A két híresség hasonlóan öltözöztt a VMA-re: olyan ruhát vettek fel, amin az összes kifejezés, szó, sértés, bántás, amikkel őket illeték jól olvasható volt. Bátor, őszinte és figyelemfelkeltő húzás volt. Tényleg ilyen dolgok kellenek manapság, hogy az emberek észrevegyék, a szavak fájnak?

Nézzétek meg Jordan videóját és vegyétek észre, hogy mennyire fájnak a szavak, amikkel másokat bántanak!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.