Egyéb kategória

Életetek legcukibb videóját ennek a koalabébinek köszönhetitek

Ha azt hittétek, hogy a pénteki napotokat cukiság nélkül kell túlélnetek, akkor megnyugodhattok, nem! Hoztunk nektek egy imádni való koalabébit, aki csalhat néhány percnyi mosolyt az arcotokra.

vous - 2015.09.18.
Életetek legcukibb videóját ennek a koalabébinek köszönhetitek

Imogent, a koalabébit egy pár fogadta örökbe, miután a mamája leukémiás lett, és elpusztult. Kylie és Matt ezután döntött úgy, hogy magukhoz veszik az árván maradt állatot, és mindent megadva neki felnevelik. Jó szülő módjára természetesen mindent dokumentáltak, és olyan cuki „gyerekvideó” készült, amilyet még biztosan nem láttatok!

Hát nem aranyos?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.