Egyéb kategória

Így festenek a hétköznapi emberek az ikonikus divatfotókon

Ti belegondoltatok már abba, milyen lenne, ha ti szerepelnétek a Victoria's Secret divatfotóin? Vagy ha ti pózolnátok Marilyn Monroe helyett a Chanel hirdetésein? Néhány hétköznapi ember most kipróbálhatta, milyen a modellek bőrébe bújni egy fotózás erejéig!
vous - 2015.09.18.
Így festenek a hétköznapi emberek az ikonikus divatfotókon

A BuzzFeed néhány átlagembert kért meg arra, hogy gondoljanak újra öt ikonikus divatfotót. A modellek most kivételesen olyan hétköznapi emberek voltak, akiket nem igazán láthatunk divathirdetéseken. Volt köztük transznemű férfi, indiai lány és duci nő – csodálatos képek születtek.

Ezen a fotón olyan, mintha nyugodtan feküdnék az ágyon, miközben a valóságban a kezem is remegett az izgalomtól.

Forrás:
Youtube

Egy transznemű férfi – aki úgy pózolt, mint Justin Bieber – azt mondta, hogy sokkal jobban néz ki, mint gondolta.

Jó lenne, ha a valóságban is lehetne transz srác egy Calvin Klein-hirdetésben.

Forrás:
Youtube

Én gyakran összehasonlítom magam a hirdetésekben lévő nőkkel, de mindig emlékeztetnem kell magamat arra, hogy az én hajamat és sminkemet nem profik készítik, és hogy engem nem photoshopoltak.

Forrás:
Youtube
Címkék: #divat #fotók #modell
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.