Egyéb kategória

Az Instagram letiltotta Naomi Campbell szexi fotóját

Szerdán még Naomi Campbell topless képétől zengett az internet, csütörtökre azonban a sajtóvisszhanggal együtt a kép is eltűnt. A baj csak annyi, hogy nem a modell jóvoltából!
vous - 2015.09.17.
Az Instagram letiltotta Naomi Campbell szexi fotóját

A ’90-es évek egyik leghíresebb modellje a héten Instagram-oldalán örvendeztette meg rajongóit egy topless fotóval.

A kép apropóját ezúttal azonban nem a feltűnéskeltés adta, hanem egy cenzúraellenes, női egyenjogúságért küzdő mozgalom.

Naomi a képéhez a mára már többek által használt hashtaget, a #FreeTheNipple-t írta, amivel nőtársait buzdítja arra, hogy igenis, ha ahhoz van kedvük, mutassák meg fedetlen kebleiket. A mozgalom nem véletlenül indult el hónapokkal ezelőtt, az Instagram ugyanis hajlamos letiltani olyan képeket, amiken jól látható mellbimbók vannak. Sőt! Nemcsak mellbimbókat, de a túlsúlyos lányokat sem kedveli a képmegosztó oldal. Egy évvel ezelőtt robbant a hír, miszerint egy túlsúlyos lány fürdőruhás képe miatt lett eltávolítva az oldalról.

A színes bőrű modell egyébként nem az első híresség, aki csatlakozott a kampányhoz. Korábban láthattuk már Cara Delevingne, Demi Moore lánya, Scout Willis és Miley Cyrus bimbóit is.

Az ominózus képet az Instagram végül órák alatt letiltotta, így a cenzúrázás tovább folytatódik.

Nektek mi a véleményetek a #FreeTheNipple mozgalomról?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.