Egyéb kategória

Az Instagram letiltotta Naomi Campbell szexi fotóját

Szerdán még Naomi Campbell topless képétől zengett az internet, csütörtökre azonban a sajtóvisszhanggal együtt a kép is eltűnt. A baj csak annyi, hogy nem a modell jóvoltából!
vous - 2015.09.17.
Az Instagram letiltotta Naomi Campbell szexi fotóját

A ’90-es évek egyik leghíresebb modellje a héten Instagram-oldalán örvendeztette meg rajongóit egy topless fotóval.

A kép apropóját ezúttal azonban nem a feltűnéskeltés adta, hanem egy cenzúraellenes, női egyenjogúságért küzdő mozgalom.

Naomi a képéhez a mára már többek által használt hashtaget, a #FreeTheNipple-t írta, amivel nőtársait buzdítja arra, hogy igenis, ha ahhoz van kedvük, mutassák meg fedetlen kebleiket. A mozgalom nem véletlenül indult el hónapokkal ezelőtt, az Instagram ugyanis hajlamos letiltani olyan képeket, amiken jól látható mellbimbók vannak. Sőt! Nemcsak mellbimbókat, de a túlsúlyos lányokat sem kedveli a képmegosztó oldal. Egy évvel ezelőtt robbant a hír, miszerint egy túlsúlyos lány fürdőruhás képe miatt lett eltávolítva az oldalról.

A színes bőrű modell egyébként nem az első híresség, aki csatlakozott a kampányhoz. Korábban láthattuk már Cara Delevingne, Demi Moore lánya, Scout Willis és Miley Cyrus bimbóit is.

Az ominózus képet az Instagram végül órák alatt letiltotta, így a cenzúrázás tovább folytatódik.

Nektek mi a véleményetek a #FreeTheNipple mozgalomról?

Ajánlott cikkek