Egyéb kategória

Az Instagram letiltotta Naomi Campbell szexi fotóját

Szerdán még Naomi Campbell topless képétől zengett az internet, csütörtökre azonban a sajtóvisszhanggal együtt a kép is eltűnt. A baj csak annyi, hogy nem a modell jóvoltából!
vous - 2015.09.17.
Az Instagram letiltotta Naomi Campbell szexi fotóját

A ’90-es évek egyik leghíresebb modellje a héten Instagram-oldalán örvendeztette meg rajongóit egy topless fotóval.

A kép apropóját ezúttal azonban nem a feltűnéskeltés adta, hanem egy cenzúraellenes, női egyenjogúságért küzdő mozgalom.

Naomi a képéhez a mára már többek által használt hashtaget, a #FreeTheNipple-t írta, amivel nőtársait buzdítja arra, hogy igenis, ha ahhoz van kedvük, mutassák meg fedetlen kebleiket. A mozgalom nem véletlenül indult el hónapokkal ezelőtt, az Instagram ugyanis hajlamos letiltani olyan képeket, amiken jól látható mellbimbók vannak. Sőt! Nemcsak mellbimbókat, de a túlsúlyos lányokat sem kedveli a képmegosztó oldal. Egy évvel ezelőtt robbant a hír, miszerint egy túlsúlyos lány fürdőruhás képe miatt lett eltávolítva az oldalról.

A színes bőrű modell egyébként nem az első híresség, aki csatlakozott a kampányhoz. Korábban láthattuk már Cara Delevingne, Demi Moore lánya, Scout Willis és Miley Cyrus bimbóit is.

Az ominózus képet az Instagram végül órák alatt letiltotta, így a cenzúrázás tovább folytatódik.

Nektek mi a véleményetek a #FreeTheNipple mozgalomról?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.