Egyéb kategória

Nem örülünk az új hajtrendnek – ti bevállaljátok?

Nem kellett sokat várnunk rá, hogy újra divatba jöjjön a frufru. Rengeteg sztár választja újra ezt a frizurát, amit nem is nagyon értek.
vous - 2015.09.16.
Nem örülünk az új hajtrendnek – ti bevállaljátok?

Szerintem a legtöbbünknek nincsenek jó élményei a gyerekkori frizurákkal kapcsolatban. Mindenkinek volt Kleopátra-haja, fiús haja, sőt tulajdonképpen az összes furán kinéző frizura, amit most a legszívesebben letagadnánk. Azt azért megkérdezném a szüleinktől, mégis mi késztette őket arra, hogy ilyen hajjal büntessenek minket. Örök ellenségünk volt a frufru is! A legszívesebben világgá szaladnék tőle, de most úgy tűnik, hogy újra divatba jött. Kérdezem én: miért?

A New York-i Divathéten több híresség, köztük több modell és divattervező, mint például Vera Wang is frufruval jelent meg. A legdrámaibb változás mégis az volt, amikor Katalin hercegné vágatott frufrut magának, a világ azóta is erről beszél. Csakhogy nem a hagyományos frufruról van szó, hanem egy trendibb, kevésbé szigorú változatáról. Az egész frizura felnőttesebb hatást kelt, és erősíti az arccsontot, ami máris más külsőt kölcsönöz, mint az a frufru, amire gyerekkorunkból emlékezünk.

Katalin hercegnén kívül más sztár is előszeretettel jelenik meg ilyen frizurában a nyilvánosság előtt. Például az énekesnő Ciara, Dakota Johnson, Olivia Wilde és Taylor Swift is.

Dakota Johnson

Forrás:
AFP Europress Képügynökség

Ciara

Forrás:
Instagram/ciara

Taylor Swift

Forrás:
Instagram/taylorswift
Ajánlott cikkek