Egyéb kategória

Szelfizés miatt zárt be egy népszerű kirándulóhely

Szelfi itt, ott, amott. Mindennap lövünk képeket a legkülönfélébb helyzetekben, szinte már fel sem tűnik. Meg amúgy is, kit zavarna egy szelfi? Most már erre a kérdésre is tudjuk a választ.
vous - 2015.09.16.
Szelfizés miatt zárt be egy népszerű kirándulóhely

Sokszor az emberek az életüket kockáztatják egy-egy szuper képért. Darsh Pate fotográfust például egy medve támadta meg fényképezés közben egy amerikai turistaútvonalon. A férfi belehalt sérüléseibe. Ám ez az eset sem volt elég ahhoz, hogy az emberek abbahagyják a medvék közeli fotózását vagy éppen a szelfizést az állatokkal az erdőben. Így a denveri Waterton Canyon szükségesnek érezte, hogy tegyen valamit, és megvédje az embereket – valójában saját maguktól –, így végső megoldásként bezárták a kanyont.

Forrás:
Unsplash/Sean DuBois

Csomó dolog van, amit tehetünk, ha meglátunk egy medvét. Növelhetjük anélkül is az Instagram-követőink számát, hogy életveszélybe sodornánk magunkat. De a közös kép velük pont nem az.

Az ilyen képek verték ki biztosítékot

Obligatory #bearselfie in #alaska

@at_nicolato által közzétett fénykép,

Persze a macik is „bűnösök”

Now *this* is a #bearselfie! #bearselfies #bear #grizzly #grizzlybear #bears

Jeremy Mikula (@jeremymikula) által közzétett fénykép,

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.