Egyéb kategória

Nyilvánosságra került a Ponyvaregény eredeti szereposztása

Szinte el sem lehet képzelni, mi lett volna, ha a Ponyvaregény című filmben Tökfej vagy Lance karakterét Johnny Depp alakította volna. Pedig megtörténhetett volna, íme a film eredeti szereposztása!
vous - 2015.09.14.
Nyilvánosságra került a Ponyvaregény eredeti szereposztása

A Ponyvaregény című filmet senkinek nem kell bemutatni. Ha nem is láttátok még – ami meglepne –, tuti hallottatok már róla. De el tudnátok képzelni, hogy a kedvenc szereplőitek helyett másokat láttok a filmben? Ideje elgondolkozni rajta, mivel most megtudtuk az eredeti szereposztást.

A film eredeti szereposztásában olyan nevek is szerepeltek, mint Johnny Depp vagy Gary Oldman, sőt még Nicolas Cage is. Szerencsére csak arra az esetre, ha az eredetileg kiszemelt színész nemet mondott volna a felkérésre. Ez történt például Lance karakterével, akinek szerepét Tarantino John Cusacknek szánta, ám végül a második választása, Eric Stoltz lett a befutó.

Íme az eredeti szereposztás:

Forrás:
reddit.com
Címkék: #film #mozi #szereplők
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.