Egyéb kategória

Ő a világ legszebb felesége – Ismerjétek meg Mrs. Universe-t!

Megvan az idei Mrs. Universe szépségverseny győztese! Nem, nem olvastátok rosszul, és nem is írtam félre, ez bizony a családos feleségek szépségversenye, ahol az ész és az egyéniség is számít. Idén pedig a 25 éves, kanadai Ashley Callingbull-Burnham kapta a fejére a koronát. Na de ki is ő?
vous - 2015.09.13.
Ő a világ legszebb felesége – Ismerjétek meg Mrs. Universe-t!

Ashley az őslakosok közül származik, akik az elsők között népesítették be Kanadát. Ő maga az Első Nemzetek közé tartozik, akiket régebben nemes egyszerűséggel indiánoknak neveztek. És hát, mit tagadjuk, iszonyú jól áll neki az indián vér!

Arra használja a hírnevét, hogy segítsen

Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség

Az őslakosok jogiért harcol, főleg a nőkért. A bennszülöttek között ugyanis nagy a százalékos arány, ha a családon belüli erőszakról van szó. Neki sem volt könnyű gyerekkora, de nem bánja, szerinte akkor nem vált volna azzá az emberré, aki megnyeri a szépségversenyt.

Aktívan politizál, és nem érdekli, ha ez valakinek nem tetszik. Nyíltan beszél arról is, hogy Kanadában a meggyilkolt áldozatok között 3-4-szer több az őslakos nő, mint a kanadai nő, és a lezáratlan, eltűnt esetek többségében is bennszülött nőkről van szó. Egyszerűen senki nem védi meg őket.

Éppen ezért tudatosan készült a Mrs. Universe versenyre, tudta, hogy ez egy jó mód arra, hogy felszólaljon az elesettekért.

Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség

Hittem benne, hogy ez egy tökéletes platform a céljaim elérésére, mivel itt hiteles példakép lehetek az embereknek, mivel képes vagyok beszélni arról, amit átéltem. Örülök, hogy képes vagyok használni ezt a címet, mert így tudok beszélni egy igazán fontos dologról.

Mi egyszerűen imádjuk, hajrá Ashley!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.