Egyéb kategória

Fotó – Kigyulladt és lángokban áll egy BKV-busz

Lángba borult egy busz az Istenhegyi úton, és nem ez az első eset, hogy problémák akadnak az említett kék busz szériájával.
vous - 2015.09.13.
Fotó – Kigyulladt és lángokban áll egy BKV-busz

Vasárnap délután lángolni kezdett egy busz a fővárosban. Képszerkesztőnk, Solya éppen autóval haladt a busz mellett, amikor észrevette a lángokat. Bár azt még nem lehet tudni, hogy mi történt, de az Istenhegyi úton közlekedő 21A-s kék busz alja a kiömlő gázolaj következtében lángra kapott. A buszsofőr poroltóval közelítette meg a lángokat, de addigra már a tűzoltók is a helyszínre érkeztek.

Forrás:
Szabó Solya

Mint kiderült, a busz pontosan abba a szériába tartozik, amin korábban is történtek már balesetek. Legutóbb egy felpattanó járólap miatt feltörő forró, olajos vízsugár okozott másodfokú égési sérüléseket egy egyetemista férfi lábán utazás közben.

Solya le is videózta a lángba borult buszt!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.