Egyéb kategória

Újra színpadra áll Whitney Houston – Hologramturnéja 2016-ban érkezik

Ki mondta, hogy egy elhunyt sztár nem léphet újra színpadra? A modern világban mindenre megvan a megoldás, és mindig újítanak valamit az emberek, amivel élővé tehetnek dolgokat. Michael Jackson után most Whitney Houston tér vissza meglehetősen váratlan módon: hologramként.
vous - 2015.09.12.
Újra színpadra áll Whitney Houston – Hologramturnéja 2016-ban érkezik

Ki ne látta volna a Több mint testőrt? Vagy ki ne ismerné az ikonikus I Will Always Love You című Whitney-dalt? A rajongók (köztük én is) örülhetnek! A sajtó pénteken jelentette be, hogy az élő show 2016-ban indul majd világ körüli útra. Interaktív lesz, és a legismertebb Whitney-számokat hallhatja majd újra a nyilvánosság a legendás énekesnő szájából.

Az ötlet közösen született meg a partnerségben álló Hologram USA és Pat Houston között, aki a Whitney Houston-birtok tulajdonosa. A Hologram USA és a FilmOn vezérigazgatója, Alki David így nyilatkozott a hologramos előadásról:

A lehetőség, hogy különleges dolgokat osszunk meg a világgal újra és újra, pont az, amit a hologrambiznisztől vártam. Megvan a technológia, amivel hatalmas változásokat érhetünk el a szórakoztatóiparban. És tudom, hogy ezzel egy lenyűgözően tökéletes műsort fogunk adni Whitney tiszteletére.

Pat Houston elmondása szerint nagyszerű lehetőség Whitney rajongóinak, hogy egy nagyszabású eseményen láthassák újra a történelem egyik legkiemelkedőbb művészét, énekesnőjét. Hozzátette azt is, hogy a folyamatos előadások lehetővé teszik az énekesnőre való emlékezést, és azt, hogy ne felejtsék el a csodálatos hangú legendát.

Nosztalgiázzunk egy kicsit…

A legjobb az egészben, hogy az élő hologramshow-k mellett online is elérhető lesz a koncertsorozat!

Címkék: #whitney houston
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.