Egyéb kategória

Szeptember 18-án eljön a megfelelő idő arra, hogy a jövőtöket tervezzétek

Nagyon úgy néz ki, hogy a kicsit zajosan telt nyár után itt az ideje egy kis pihenőnek, nézőpontváltásnak és a jövőbe való tekintésnek. Szeptember 18-án el kell engednünk az önpusztító magatartást, a negatív gondolatokat, és pozitívan kell a Nyilas jelébe fordulnunk.

vous - 2015.09.13.
Szeptember 18-án eljön a megfelelő idő arra, hogy a jövőtöket tervezzétek

Augusztusban a Halak teliholdja jött létre, ami azért is bírt nagy jelentőséggel, mert megzavarhatta a lelkünket. Sőt, ha elsírtátok magatokat, vagy sokkal érzékenyebbek voltatok ebben az időszakban, az is a telihold miatt lehetett. Személy szerint nálam ez tényleg megtörtént! A hisztisségem alapdolog, de sokkal érzékenyebb voltam ebben a pár napban.

2012. október 5. és 2015. szeptember 18. között a Szaturnusz a Skorpió jegyében járt. Az utóbbi években szembesültünk a félelmeinkkel, a lelki terrorral és a negatív életfelfogással is. Bár a Szaturnusz most a Skorpió 29. fokán áll, ilyenkor emlékszünk csak igazán az elmúlt időszakokra. Felerősödő érzelmek és gondolatok. A célokat a félelmeink adták, amiket le kellett győznünk.

Forrás:
Pixabay

Amikor a Szaturnusz a Nyilasban áll, a cél már az, hogy el is érjük azokat a dolgokat, amiket régebben kitűztünk magunk elé. Így válik egyértelmű céllá a jövő építése. A naivitás és az irracionális optimizmus közötti egyensúlyt egyértelműen meg kell teremteni. Ha pedig már megteremtettük, meg is kell tartani.

Ebben az időszakban a régimódi nézeteink helyére új nézőpontok kerülhetnek, ha hagyjuk, hogy a Szaturnusz a Nyilasban kicsit befolyásolja a gondolkozásunkat és ezzel együtt a személyünket is. A Nyilas jegyében egyértelműen az út a lényeg.

Ha még több dolgot szeretnétek megtudni a Szaturnuszról a Nyilasban, akkor olvassátok el Németvölgyi-Nagy Reni, a VOUS asztro-lányának cikkét!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.