Egyéb kategória

Ezért a szexi plus size modellért rajong a divatvilág

A plus size modellek egyre nagyobb teret kapnak, több világhírű kampány arcainak választják őket, és rengeteg helyen tűnnek fel a duci csajok. És ez jó!
vous - 2015.09.10.
Ezért a szexi plus size modellért rajong a divatvilág

A divattervező Sophie Theallet új kampányához nem kifejezetten plus size modellt keresett, mégis megakadt a szeme a gyönyörű Candice Huffine-on. A gömbölyű idomokkal rendelkező modell tavaly a legelső plus size nőként került a Pirelli-naptárba – és a címlapokra. Azóta egyre keresettebb, hiszen saját plus size kollekciója készült, és Lane Bryant kampányában is megmutatta szépségét.

Sophie Theallet aligha választhatott volna szebb modellt, mint Candice. A divattervezőnek elsősorban az volt a fontos, hogy ki ez a lány valójában, és nem az, hogy milyen méretei vannak. A CR Fashion Booknak így nyilatkozott:

Csak egyetlenegy Candice van. A levegőben tapintható az önbizalma, a magabiztossága, és pont ez az, ami szexissé teszi. Az az igazán szép, akinek megvan a hozzáállása és a kellő szabadsága ahhoz, hogy az legyen, aki akar.

Nézzétek meg ti is, milyen gyönyörű!

Forrás:
http://www.sophietheallet.com/
Címkék: #kampány #modell
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.