Egyéb kategória

Ezért a szexi plus size modellért rajong a divatvilág

A plus size modellek egyre nagyobb teret kapnak, több világhírű kampány arcainak választják őket, és rengeteg helyen tűnnek fel a duci csajok. És ez jó!
vous - 2015.09.10.
Ezért a szexi plus size modellért rajong a divatvilág

A divattervező Sophie Theallet új kampányához nem kifejezetten plus size modellt keresett, mégis megakadt a szeme a gyönyörű Candice Huffine-on. A gömbölyű idomokkal rendelkező modell tavaly a legelső plus size nőként került a Pirelli-naptárba – és a címlapokra. Azóta egyre keresettebb, hiszen saját plus size kollekciója készült, és Lane Bryant kampányában is megmutatta szépségét.

Sophie Theallet aligha választhatott volna szebb modellt, mint Candice. A divattervezőnek elsősorban az volt a fontos, hogy ki ez a lány valójában, és nem az, hogy milyen méretei vannak. A CR Fashion Booknak így nyilatkozott:

Csak egyetlenegy Candice van. A levegőben tapintható az önbizalma, a magabiztossága, és pont ez az, ami szexissé teszi. Az az igazán szép, akinek megvan a hozzáállása és a kellő szabadsága ahhoz, hogy az legyen, aki akar.

Nézzétek meg ti is, milyen gyönyörű!

Forrás:
http://www.sophietheallet.com/
Címkék: #kampány #modell
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.