Egyéb kategória

Hiszti, tányértörés? – Így reagálnak a nők a megcsalásra

A megcsalás ténye mindenkit letaglóz, még ha valahol mélyen sejti is, hogy az megtörtént vagy meg fog történni, mert a kapcsolat meglazult. Azonban ha a megcsalás mégis megtörténik és kiderül, arra mindannyian reagálunk valahogyan, és ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a földre vetjük magunkat, és visítunk hangszálszakadásig. Nem vagyunk egyformák.
vous - 2015.09.10.
Hiszti, tányértörés? – Így reagálnak a nők a megcsalásra

Nálunk két év után borult a bili, a pasim elém állt, megmondta, hogy megcsalt. Az volt a magyarázata, hogy unalmas vagyok, értéktelen, és akadt egy jobb. Amíg ezt nem mondta, sokkban álltam előtte, de ezután elkezdtem nekidobálni mindent, ami csak a kezembe került. Nem volt túl felnőtt dolog tőlem, de igen, a vázát is nekihajítottam, és ripityára tört a falon.

Forrás:
tumblr/slice-n-dice21

Tíz év után lépett félre a párom, persze rögtön bevallotta utána, nem tudott volna hazudni, mardosta a lelkiismeret. Iszonyúan fájt, elkezdtem sírni, kérdeztem, hogy miért tette. Sokat beszélgettünk utána, és arra jutottam, hogy hibás voltam én is, mindketten, elfelejtettünk odafigyelni egymásra. Nehéz időszak volt, de megérte átküzdenünk magunkat rajta.

Én kiábrándultságot éreztem. Fájt persze, de egyszerűen elvesztettem a tiszteletem iránta, hogy nem volt képes felnőttként kezelni a dolgot. Felismerni a problémát, és előtte leülni beszélgetni, hogy mi a baj. Csak néztem rá, hogy ki ez az ember, majd felálltam, és szó nélkül elmentem otthonról.

Forrás:
tumblr/bringoutthegoodinpeople

Higgadtan kezeltem. Tudtam, hogy be fog következni előbb-utóbb, mert nem beszéltük meg a problémáinkat. Egyszerűen nem tudtuk, hogyan kell. A vicc az egészben, hogy a megcsalás után történt meg az első őszinte beszélgetésünk, de hiába, az már nem segített rajtunk. Békésen elváltunk, levontuk a tanulságokat, és továbbléptünk.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.