Egyéb kategória

Julia Roberts fontos fotóval mutatta meg igazi arcát

Ahogy egyre több embert ismerek meg és egyre több lánnyal vagyok körülvéve, rá kellett jönnöm, hogy mindannyian tökéletesek akarunk lenni. Tudom, van, aki állítja, ő elfogadja magát úgy, ahogy van, és éppen az lenne a lényeg, hogy mindannyian képesek legyünk erre. Julia Roberts pedig most egy tökéletes fotóval és bejegyzéssel szólalt fel a természetesség mellett.
vous - 2015.09.10.
Julia Roberts fontos fotóval mutatta meg igazi arcát

A legjobb barátnőm olyan boldog a bőrében, hogy az valami hihetetlen. De mi, többiek, akik nem vagyunk teljesen megelégedve magunkkal, mindig epekedve nézzük szép lányok Instagram-képeit, és azon gondolkozunk közben: mi miért nem nézünk ki így?! A helyzet az, hogy soha nem is fogunk úgy kinézni. Vannak azok, akik teljesen el tudják fogadni magukat úgy, ahogy vannak. Fogalmam sincs, hogy milyen érzés, de kívülről szemlélve elég jónak tűnik. A környezetem legnagyobb része és én nem vagyunk ilyenek, nekünk ahhoz, hogy elégedettek legyünk, idő kell.

Ha egy sztár, egy gyönyörű híresség akar meggyőzni minket arról, hogy szépek vagyunk smink nélkül és úgy, ahogy vagyunk, ők valamiért jobban tudnak ránk hatni. Ilyenkor nemcsak bizonyítékot kapunk arról, hogy ők is emberek, hanem befolyásuk miatt jobban hallgatunk rájuk. Ilyen például Julia Roberts legújabb Instagram-szelfije, ami nagyon inspirálhat minket, átlagembereket.

Perfection is a disease of a nation. We overlay our faces with tons of make-up. We get botoxs and even starve ourselves to become that perfect size. We try to fix something but you can’t fix what you can’t see. It’s the soul that needs the surgery. It’s time that we take a stand. How can you expect someone else to love you if you don’t love yourself? You have to be happy with yourself. It doesn’t matter what you look like on the outside, it’s whats on the inside that counts. Today, I want to put up a makeup-free photo. I know I have wrinkles on my skin but today I want you to see beyond that. I want to embrace the real me and I want you to embrace who you are, the way you are, and love yourself just the way you are.

Julia Roberts (@juliarobertsoriginal) által közzétett fénykép,

A tökéletességre való állandó törekvés egy nemzet betegsége. Több tonna sminket használunk. Bevállaljuk a botoxot, és éheztetjük magunkat, hogy tökéletes méreteink legyenek. Mindent ki akarunk javítani, amit nem tudunk, azt is, amit nem látunk. Valójában a lelkünknek van szüksége műtétre.

Itt az ideje, hogy tisztázzunk valamit. Hogyan várhatnád el mástól, hogy szeressen, ha te sem szereted önmagad? Muszáj boldognak lenned úgy, ahogy vagy. Nem számít, milyen a külsőd. Ma egy smink nélküli fotót szeretnék megosztani veletek. Tudom, hogy ráncos vagyok, de most azt kérem tőletek, lássatok e mögé. Az igazi énemet szeretném mutatni, és azt akarom, hogy te is azt mutasd, aki vagy, és hogy pont úgy szeresd magad, amilyen vagy.

Julia Robertsnek igaza van. Meg kell akadályoznunk azt, hogy a tökéletességre való törekvés tönkretegyen minket, az életünket és azt, akik valójában vagyunk. A boldogság nem ott van, ahol a diéta elkezdődik, ahol feltöltetjük a szánkat, vagy ott, ahol megvesszük maguknak a rengeteg sminkcuccot. Rétegesen vakoljuk az arcunkat, maszkot húzunk fel azért, hogy másnak látsszunk. Szebbnek, tökéletesnek, csinosabbnak, jobbnak.

Hogy várhatnád el, hogy mások szépnek lássanak, ha te sem vagy elégedett magaddal? Hogy várhatnád el magadtól, hogy tökéletes legyél, amikor ez fizikai képtelenség? Nincs tökéletes ember! Soha nem is volt, nem is lesz! Ne akarj olyan lenni, mint a többiek. Legyél te, legyél önmagad, legyél az, aki szeretnél.

Az arcodat kisminkelheted, de a lelkedet nem. Előbb azzal foglalkozz, hogy megtaláld az igazi éned. Ne egy új rúzstól várd, hogy boldoggá vagy tökéletessé tegyen!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.