Egyéb kategória

Meghalt Harangozó Teri – 5 legendás dalával búcsúzunk tőle

72 éves korában, kedden este elhunyt Magyarország egyik ikonikus énekesnője, Harangozó Teri. A szomorú hírt a család közölte az MTI-vel.
vous - 2015.09.09.
Meghalt Harangozó Teri – 5 legendás dalával búcsúzunk tőle

Harangozó Teri családja tudatta, hogy egy gyors lefolyású tüdőbetegség következtében hunyt el az énekesnő.

Gondoskodó szeretete, a végső napokig kitartó szórakoztató humora, gyönyörű hangja, egyénisége hiányozni fog rokonainak, barátainak, közönségének – áll a család közleményében.

Harangozó Teri az 1965-ös Ki mit tud? felfedezettje, a ’70-es és ’80-as évek ikonikus magyar énekesnője volt. Éppen ezért most 5 emlékezetes dalával búcsúztatjuk.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.