Egyéb kategória

Ezek a legjobb nassolnivalók érzelmi krízisekhez

Családi találkozó, rosszul sikerült randi, szakítás. Ha ilyen érzelmi krízisekbe kerültök, egyetlen tanácsot tudok adni: nyugodjatok meg, és nassoljatok valamit! Oké, ez nem túl szakszerű, de sokszor egy tábla csoki vagy pár szelet pizza tényleg segít. Most kiderül, melyik stresszes szituban milyen nasi segít a legjobban!
vous - 2015.09.10.
Ezek a legjobb nassolnivalók érzelmi krízisekhez

Szakítás után

Forrás:
pixabay.com

Ha összetört a szívetek, jöhet a klasszikus: a jégkrém. Nem foghatsz mellé egy kis jeges finomsággal, sőt ilyenkor még pár pohár pezsgő is ajánlott mellé!

Mikor az élet értelmetlennek tűnik

Forrás:
pixabay.com

Nem tudjuk, ki találta fel a pirítós-avokádó kombót, de minden tiszteletem az övé! Egy kis fűszeres feta, avokádó, paradicsom, és pirítós – aztán az élet újra értelmet nyer!

Rosszul sikerült randi után

Forrás:
pixabay.com

Egy rossz randi után emlékezzetek arra, hogy legalább annyi pasi szaladgál még a világon, mint ahányféle ételt rendelhettek. Apropó, étel, ilyenkor a legjobb a kínai kaja!

Késő esti tanuláshoz

Forrás:
pixabay.com

Az egész hétvégét a barátokkal töltöttétek, és másnap eszméltetek rá, hogy holnap vizsga? Az éjszakai tanulás mellé a pizza a legjobb választás! Csak egy telefonhívás, és már érkezik is a sajtos finomság.

Ha részegen üzenetet írtál az exednek

Forrás:
pixabay.com

Miután túl sok felest benyomtál, lehet, hogy alkalmasnak találod az időt arra, hogy ráírj az exedre. Ha ez előfordult, várjátok a kínos reggelt inkább valami alkoholmentes, házi szörp mellett.

Családi találkozó mellé

Forrás:
pixabay.com

Jópofizós beszélgetések, hülye poénok a nagy családi találkozón. Nincs más megoldás, elő a sült krumplival!

Ha késésben vagy

Forrás:
pixabay.com

Késésben vagytok, de még nem ebédeltetek? Ekkor jön képbe a tökéletes étel, ami pillanatok alatt kész és isteni finom, a hot dog.

Ha nagyon unatkozol

Forrás:
pixabay.com

Nem tudjátok, mihez kezdjetek magatokkal? Mondok egy tippet: mogyoróvaj. Egy lustálkodós vasárnap délutánt nagyon fel tud dobni!

További tippeket ITT találtok!

Címkék: #ételek #nasi #tippek
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.