Egyéb kategória

Elgondolkodtató klipet forgatott a testképzavarról a Wörk Projekt

Furcsán hangzik ez a félig angol, félig magyar helyesírású név: Wörk Projekt. Ráadásul nem is zenekart, hanem egy egyszemélyes zenei kísérletet takar, aminek középpontjában Nagy Ádám, a Roy & Ádám Trió gitáros-dalszerzője áll.
vous - 2015.09.08.
Elgondolkodtató klipet forgatott a testképzavarról a Wörk Projekt

Nagy Ádámnak ugyanis ez az első szóló száma, amihez nem mindennapi klipet készítettek. Nekem kicsit Tim Burtont idézi, de imádom, már hiányoltam egy ilyet a zenei piacról, megérte szerintem másfél évet dolgozni vele, mert még hang nélkül is nagyon beszédes, el tudom nézni elég sokáig. Az énekest is belerajzolták a képzőművészetis lányok, hogy némi szín is kerüljön a fekete-fehér világba, ami egyébként Olgáról, a testképzavaros lányról szól.

Íme, a Ritmus Sport Gimnasztika Nagy Ádám albumáról:

Még több kulisszatitkot a projektről itt olvashattok.

Címkék: #klip #kultjelző #zene
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.