Egyéb kategória

Pörögjetek fel! Ilyen menőn táncoló kislányt még sose láttatok

Reggel mi is lehetne jobb egy pörgős ébresztőnél? Hát az, ha az ébresztő még cuki is.
vous - 2015.09.07.
Pörögjetek fel! Ilyen menőn táncoló kislányt még sose láttatok

Egy kolumbiai kislány olyan jól nyomja a Salsa Choke-ot, hogy akaratlanul is mozog a lábam, ha nézem a videót. A Salsa Choke egyébként a hiphop- és a groove-mozdulatokat ötvözi. Ha esetleg láttatok már kolumbiai focistát „örömködni” a pályán, ők is hasonló mozdulatokat szoktak nyomni, persze messze nem olyan jól, mint ez a kiscsaj. Figyeljétek az apró lábait, milyen profin és gyorsan jár. Eszméletlen cuki, bele sem merek gondolni, milyen dögös lesz, ha felnő! Ám nem csak a lánykára érdemes figyelni, a háta mögött táncoló srácok sem elhanyagolhatóak!

Muszáj megtanulnom ezt a táncot!

Címkék: #kislány #salsa #tánc
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.