Egyéb kategória

Pörögjetek fel! Ilyen menőn táncoló kislányt még sose láttatok

Reggel mi is lehetne jobb egy pörgős ébresztőnél? Hát az, ha az ébresztő még cuki is.
vous - 2015.09.07.
Pörögjetek fel! Ilyen menőn táncoló kislányt még sose láttatok

Egy kolumbiai kislány olyan jól nyomja a Salsa Choke-ot, hogy akaratlanul is mozog a lábam, ha nézem a videót. A Salsa Choke egyébként a hiphop- és a groove-mozdulatokat ötvözi. Ha esetleg láttatok már kolumbiai focistát “örömködni” a pályán, ők is hasonló mozdulatokat szoktak nyomni, persze messze nem olyan jól, mint ez a kiscsaj. Figyeljétek az apró lábait, milyen profin és gyorsan jár. Eszméletlen cuki, bele sem merek gondolni, milyen dögös lesz, ha felnő! Ám nem csak a lánykára érdemes figyelni, a háta mögött táncoló srácok sem elhanyagolhatóak!

Muszáj megtanulnom ezt a táncot!

Címkék: #kislány #salsa #tánc
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.