Egyéb kategória

Ez a nyár legjobb bikinis szelfije – Önbizalmat és magabiztosságot tanít

Bár már vége van a nyárnak, az internetet most özönlik el az igazán ütős nyári képek. Fogyások, átalakulások, mindenki büszkén mutogatja, milyen bikinialakot villantott az idén. Kinek ez, kinek az jön be, de azt hiszem, rátaláltam arra a bikinitestre, ami mindannyiunknak tetszeni fog.
vous - 2015.09.07.
Ez a nyár legjobb bikinis szelfije – Önbizalmat és magabiztosságot tanít

Két évvel ezelőtt egy nem annyira ismert közösségi oldalon posztolt magáról egy bikinis képet egy fiatal lány. Fürdőruhában ül a tengerparton és imádnivalóan mosolyog. A kép azonban most vált igazán népszerűvé, hirtelen egyre többen kezdték el megosztani és rengeteg kommentet írtak hozzá. Először nézzétek meg a képet, és utána eláruljuk, miért ez a nyár legfontosabb fürdőruhás fotója.

Forrás:
Pinterest

Lehet, hogy elsőre fel sem tűnik (mert nekem nem tűnt fel), a gyönyörű lánynak van egy vágás a mellkasa alatt. Mint kiderült, azért posztolta a képet, hogy megmutassa, mennyire boldog, és mennyire szereti a testét. A kép sokaknak erőt és önbizalmat adott:

Hegek? Hol? Én csak egy mosolyt látok!

Tetszik a heged! Azt mutatja, egy igazi túlélő vagy!

Egy túlélő viselje büszkén a sebeit!

A lány reagált a hozzászólásokra és elmesélte történetét.

Köszönöm a kedves szavakat! Mivel sokan kérdeztétek, honnan vannak a hegeim: nyitott szívvel műtöttek négyszer. Van egy másik nagy hegem is keresztben a bordáimnál egészen a hátamig. És néhány kisebb a mellkasomon.

Nagyon inspiráló ez a kép, jó látni, hogy a csatát nyert lányban mennyi pozitív energia van. A hegek pedig a győzelme szimbólumai, amit viseljen is nagyon büszkén. Hivatalosan ez a fotó a kedvenc nyári képem!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.