Egyéb kategória

Mire jó a „csinos víz”?

Azt már biztosan tudjátok, hogy naponta 2-3 liter folyadékot kéne elfogyasztani. Hiszen amellett, hogy nagyon egészséges, segít a fogyásban, és a bőrötök is szebb lesz tőle. De ennyi folyadékot azért nem mindenkinek egyszerű bevinni a szervezetébe. Azonban a pretty water, vagyis „csinos víz” olyan különleges és finom, hogy nem tudjátok majd abbahagyni a kortyolgatását!
vous - 2015.09.05.
Mire jó a „csinos víz”?

Forrás:
Instagram/detoxfruitwater

Ugye ti sem tudtok ellenállni egy csokor friss bazsalikom illatának? Vagy egy maréknyi epernek? Képzeljétek, ezekkel nemcsak az ételeket, de az italaitokat is feldobhatjátok! Csak tegyétek bele őket egy kancsó vízbe, és már kész is van! Egyrészt nagyon jól néz ki, szuper illata van és isteni finom, másrészt pedig segít abban, hogy egész nap hidratáltak legyetek!

Magatokkal tudjátok vinni shoppingolni, az irodába, vagy akár edzésre is. Sőt, „jutalom” is jár, ha megisszátok a vizet, hiszen a kancsó alján maradt gyümölcsöket is megehetitek!

Eszter már mesélt nektek az ő kedvenc gyümölcs-fűszer párosításairól, most pedig én mutatok nektek egy nagyon népszerű receptet.

Forrás:
Instagram/detoxfruitwater

Igazából bármit beletehettek, amit szeretnétek: gyümölcsöket, zöldségeket vagy fűszereket. Az egyik nagy kedvencem a rozmaringos-grépfrútos víz, ami egy perc alatt kész van.

  • Először tegyetek egy kancsó vízbe friss rozmaringot
  • Majd vágjátok le a grépfrút héját, és csavarjátok ki belőle az olajat a vízbe
  • Most pedig szeljétek bele a gyümölcsdarabokat

ITT megnézhetitek, hogyan készül.

Címkék: #gyümölcs #ital #víz
Ajánlott cikkek