Egyéb kategória

Ezek a jelek megmutatják, hogy tökéletes párkapcsolatban éltek-e

Honnan tudjátok, hogy a kapcsolatotok tökéletesen működik? Nem elég boldognak lenni, vannak apró jelek, melyekből kiderül, ti vagyok-e az igazi borsó meg a héja.
vous - 2015.09.05.
Ezek a jelek megmutatják, hogy tökéletes párkapcsolatban éltek-e

Figyeltek egymás apró jeleire?

A boldog párok ismerik egymás rezdüléseit. Meg sem kell szólalnotok, és máris tudja a másik, hogy mire van szükségetek. Ha rossz napotok volt az irodában, sokszor elég egy kedves szó, ölelés, és máris boldogság önti el a szívetek.

Bármikor képesek vagytok nevetni?

Mindig csak pozitívan! Ha igazán jóban vagytok, akkor lehet bármekkora egy vita, a mosolyotok felold minden feszültséget. Utána jöhet a békülős szex, és máris újra jöhet a boldogság!

Teljesen elfogadjátok egymást?

Ez az, ami kimutatja az igazi szerelmet! Más dolog az építő kritika, és más a folyamatos javítgatás, ami mögött a nem elfogadás van. Gondoljátok át, milyen gyakran mond véleményt a barátotok rólatok!

Valódi szeretet van a szerelem mögött?

Egyszerűnek hangzik, de nem az. A szeretet nem működik szerelem nélkül, és fordítva. A párod legyen az igazi mentőkötél, akibe mindig kapaszkodhatsz.

Mindig egymástól kértek tanácsot?

Ha van egy kérdés, amire nem tudjátok a választ, kit hívtok fel? Ha a társatokat, akkor minden rendben van, azonban ha más volt a válasz, érdemes elgondolkodni.

Forrás:
Pixabay
Címkék: #kapcsolat #szerelem
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.