Egyéb kategória

Itt az új ázsiai őrület – viselj szatyrot!

Kitaláljátok mi az új ázsiai őrület? Szatyorral szelfizni! De nem ám a hagyományos, „kézbe fogós” értelemben, hanem a nők (és néhány férfi is) szó szerint magukra húzzák, és úgy viselik, mint egy felsőt vagy egy bodyt.
vous - 2015.09.05.
Itt az új ázsiai őrület – viselj szatyrot!

Ez a fura trend az interneten hódít, egyszer csak elkezdtek áradni a szatyros szelfik. Nők és férfiak egyaránt kivágják a szatyor alját, majd magukra húzzák, lőnek egy szelfit, és már töltik is fel a netre. Az őrület pedig egyre csak terjed, már Ázsián kívül is menő a szatyorban pózolás – írja a huffingtonpost.co.uk.

Nekünk pedig csak egy kérdésünk van: miért?

Oké, elég olcsó megoldás, és akkor sem történik semmi, ha leisszátok magatokat, de legyünk őszinték, ez nem túl életképes.

Íme a fura, szatyros szelfik:

Forrás:
Twitter/stompsingapore

Forrás:
Facebook/Belle Xie

Forrás:
Mathew Womack

Forrás:
Instagram.com/joannamichalska

Forrás:
Instagram.com/_ksusha_efimova

Na, nektek bejön az új trend?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.