Egyéb kategória

Itt az új ázsiai őrület – viselj szatyrot!

Kitaláljátok mi az új ázsiai őrület? Szatyorral szelfizni! De nem ám a hagyományos, „kézbe fogós” értelemben, hanem a nők (és néhány férfi is) szó szerint magukra húzzák, és úgy viselik, mint egy felsőt vagy egy bodyt.
vous - 2015.09.05.
Itt az új ázsiai őrület – viselj szatyrot!

Ez a fura trend az interneten hódít, egyszer csak elkezdtek áradni a szatyros szelfik. Nők és férfiak egyaránt kivágják a szatyor alját, majd magukra húzzák, lőnek egy szelfit, és már töltik is fel a netre. Az őrület pedig egyre csak terjed, már Ázsián kívül is menő a szatyorban pózolás – írja a huffingtonpost.co.uk.

Nekünk pedig csak egy kérdésünk van: miért?

Oké, elég olcsó megoldás, és akkor sem történik semmi, ha leisszátok magatokat, de legyünk őszinték, ez nem túl életképes.

Íme a fura, szatyros szelfik:

Forrás:
Twitter/stompsingapore

Forrás:
Facebook/Belle Xie

Forrás:
Mathew Womack

Forrás:
Instagram.com/joannamichalska

Forrás:
Instagram.com/_ksusha_efimova

Na, nektek bejön az új trend?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.