Egyéb kategória

A legjobb dolgok, amiket ezen a hétvégén csinálhattok

Nem tudjátok, mihez kezdjetek a hétvégén? Mutatunk néhány tippet, amivel igazán emlékezetes lehet az ősz első hétvégéje, ami még majdnem nyár. De csak majdnem.

vous - 2015.09.04.
A legjobb dolgok, amiket ezen a hétvégén csinálhattok

Menjetek el úszni!

Már kopogtat a szeptember, de a vízről nem kell lemondani. Töltsetek el egy délutánt a közeli uszodában. Így egyszerre sportoltok és pihentek is, hiszen utána a szauna biztosítja a tökéletes feltöltődést.

Legyen rend a sminkek között!

Megvettétek a tizedik szemceruzát, mert az az árnyalat még hiányzott a készletből. Ezzel semmi gond nincsen, de kupi az van a sminkek között. Itt az ideje, hogy rendet tegyetek az ecsetek között és szín szerint várjanak arra, hogy szebbé tegyék a napotokat.

Forrás:
Pixabay

Meditáljatok!

Éppen elkezdődött a suli, évszakváltás van, az akkumulátoraink totál lemerülve. Szánjatok egy hétvégét magatokra, amikor meditációs zenét hallgattok és a telefont kikapcsoljátok. Ha nem is egész nap, de néhány órára mindenképp.

Tartsatok pizsamapartit!

Még nincs olyan sok házi feladat, bőven belefér egy csajos este a barátnőkkel. Készítsetek arcpakolást, majd kezdődhet a Szex és New York-maraton. A fagyit el ne felejtsétek!

Forrás:
Flickr

Menjetek el gokartozni!

Használjátok ki, hogy nincs forróság! Mindegy, hogy pasival vagy barátokkal a gokart mindig jó móka! Irány a gőzkieresztés!

Jöhet egy paintball?

Életreszóló élményt nyújthat egy paintballmeccs. Ha együtt dobjátok össze a szükséges pénzt, nem lesz túl drága mulatság, ne aggódjatok. Az élmény viszont megfizethetetlen, a lila foltok pedig arra emlékeztetnek majd, hogy megint el akartok menni lövöldözni.

Egy kis nosztalgia?

Látogassátok meg a kedvenc gyerekkori helyeiteket! Egy séta az ovi vagy suli mellett igazi nosztalgikus hangulatba hozhat titeket. Főleg, ha barátnővel járjátok be ezt a túrát, majd egy kávé mellett folytatjátok a nosztalgiát, igazi csajos program!

Forrás:
Pixabay
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.