Egyéb kategória

Válik Avril Lavigne és Chad Kroeger – Íme házasságuk legemlékezetesebb pillanatai

Avril Lavigne és férje, Chad Kroeger – a Nickelback zenekar énekese – szakítottak. A pár két éve, 2013 júniusában házasodott össze, úgy tűnt, nagy a boldogság. Kedd este azonban Avril az Instagram-oldalán egy közös esküvői képet posztolt férjével, mely alatt hivatalosan bejelentette, hogy kapcsolatuk véget ért.
vous - 2015.09.03.
Válik Avril Lavigne és Chad Kroeger – Íme házasságuk legemlékezetesebb pillanatai

Összegyűjtöttük nektek kapcsolatuk legemlékezetesebb pillanatait:

Imádtuk a Let me go című közös számukat! Nekünk ezek után is örök kedvenc marad!

.

Avrilt tavaly decemberben diagnosztizálták Lyme-kórral. Férje végig mellette volt a betegség során és ápolta.

Forrás:
Instagram/avrillavigne

Gyönyörűek voltak együtt a Songwriters Hall of Fame gáláján 2013-ban.

Forrás:
AFP

És végül a kedd esti esküvői fotó, mely alatt Avril bejelentette, hogy útjaik különválnak. Ezt a szöveget írta a képhez: „Nehéz szívvel tudatom, hogy Chad és én ma hivatalosan bejelentjük a válásunkat. Nemcsak a házasságunkban, de a zenélésben is rengeteg felejthetetlen pillanatot szereztünk egymásnak. Még mindig legjobb barátok vagyunk, és örökké azok is maradunk, nagyon fontosak vagyunk egymás számára. Köszönjük a család, a barátok és a rajongók támogatását!”

Forrás:
Instagram/avrillavigne
Címkék: #kapcsolat #válás
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.