Egyéb kategória

Igenis lehet törni-zúzni, amikor idegesek vagytok – Így csináljátok!

Ó, ha annyi csokim lenne, ahányszor eszembe jutott, hogy falhoz vágnék egy tányért vagy széthasogatnám az ajtót, esetleg a tévét, nos, akkor én nagyon-nagyon kövér lennék. Pedig néha olyan jó lenne kiereszteni az állatot a civilizáció ketrecéből.
vous - 2015.09.02.
Igenis lehet törni-zúzni, amikor idegesek vagytok – Így csináljátok!

Nem tudom, miért gondolják úgy az emberek, hogy a nők kifinomult lelkek, és nem törnének-zúznának néha, főleg, ha idegesek. És igen, elég gyakran szoktunk idegesek lenni. Ugye? Csak mi azért mégsem tehetjük meg csak úgy, mert akkor hisztisek vagyunk, bolond tyúkok, akik nem tudják kontrollálni az érzelmeiket. De nyugi, van ám módja annak, hogy ezt legálisan tegyétek.

Tányértörés

Filmekben láttam életemben először, de szuper ötlet. Úgy néz ki, mint egy céllövölde, elétek raknak egy csomó tányért. Nektek csak az a dolgotok, hogy dobáljátok, törjön csak ripityára, és adjátok ki magatokból a dühötöket. Kár, hogy ilyen Magyarországon nincsen, szívesen kipróbálnám.

Dühöngő

Egy szépen berendezett szoba, ami tele van tárgyakkal, és arra várnak, hogy megsemmisítsd őket. Igen, kaptok hozzá egy jó nagy husángot, aztán azt csináltok, amit csak akartok! Hogy a tévével kezdenétek vagy az asztallal? Esetleg széket vágnátok földhöz? A ti dolgotok, ami ott bent történik, az soha nem kerül napvilágra. Eresszétek ki magatokból a vadállatot és dühöngjetek. Elvégre azért ez a neve, és persze, Budapesten is van.

Persze vannak ennek is fokozatai. Kérhettek kifejezetten egy tárgyat, egyes helyeken külön menő, ha minél drágább, értékesebb dolgot törhetnek össze (ezzel arányosan nő az ár is). De a teljesen random berendezett szoba is elterjedt. Nyugi, valószínűleg sokadszor összeszögelt asztalt, széket, tönkrement elektronikai kütyüket használnak fel ilyenkor.

Ti kipróbálnátok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.