Egyéb kategória

Egy új elmélet romba dönti a gyerekkorotokat

Nektek hány kedvenc mesétek volt gyerekkorotokban? Egy? Kettő? Rengeteg? Igen, inkább rengeteg, egyet sem tudnánk kiemelni közülük. Most azonban a Fecsegő tipegőkről hoztam nektek egy-két friss és érdekes információt!
vous - 2015.09.01.
Egy új elmélet romba dönti a gyerekkorotokat

Ha jobban belegondolunk, lehet, hogy a legszívesebben visszamennénk abba az időbe és ülnénk egész nap a tévé előtt a meséket bámulva egy tál chipsszel a kezünkben. Az tetszene, nagyon tetszene. Bár mindent tudunk ezekről a mesékről, legalábbis azt hisszük, mégis vannak olyan új infók, amik meglepnek minket. 

A rajzfilmszereplők a legtöbb esetben csak fiktív karakterek, nincs mögöttük valós szereplő, de tuti ti is belegondoltatok már, hogy mi folyhat egy ilyen mesefilm kulisszái mögött. Az új elmélet szerint ugyanis az egész Fecsegő tipegők csak Angelica démoni és szinte elképzelhetetlen fantáziájának a gyümölcse.

Forrás:
Facebook/Rugrats

Az új infók szerint Chuckie 1986-ban halt meg az édesanyjával, ami azt is megmagyarázza, hogy miért volt ekkora idegroncs Chaz egyfolytában. Tommy 1988-ban született, de sajnos halva. 🙁 Ez az oka annak, hogy Stu folyton a pincében gyártotta a játékokat a fiának, akinek soha nem volt esélye élni. Ha ez még nem lenne elég, akkor az is kiderült, hogy DeVille-éknek 1990-ben abortuszuk volt, bár Angelica sosem jött rá, hogy fiúk vagy lányok lettek volna, ami az ikreket illeti.

Igazából, ha jobban belegondolok, szerintem igaz lehet a felvetés. Angelica elég őrült volt ahhoz, hogy mindez igaz legyen. De mi a helyzet a többiekkel?! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.