Egyéb kategória

A nap videója: ezt jelentette modellnek lenni a ’80-as években

Tupírozott haj, magasan vágott bikini és feszülős aerobikrucik – a '80-as évek legmenőbb cuccai. De kik reklámozták őket? Milyenek voltak az akkori szépségideálok? Mi kellett ahhoz, hogy valaki modell legyen? Most egy archív videóból kiderül a válasz!
vous - 2015.08.31.
A nap videója: ezt jelentette modellnek lenni a ’80-as években

Ma már biztosan tudjátok, melyik az előnyösebb profilotok, vagy hogyan mosolyogjatok, hogy a legcsábosabbak legyetek az Instagramon. A ’80-as években azonban még nem tudták ezt a lányok. Sőt, egészen más pózok számítottak menőnek, mint most. De szerencsére akkor is voltak profi modellek, akik segítettek az egyszerű lányoknak abban, hogyan pózoljanak egy fotón, hogy a lehető legszebbek legyenek. Sőt, azt is elárulták, mi kell ahhoz, hogy valaki modell legyen – írja a Huffington Post.

A következő videomontázsból megtanulhatjátok, hogyan közvetítsetek érzelmeket egy magánhangzó kimondásával, hogy hogyan pózoljatok az „action” képeken – vagyis mikor olyan a kép, mintha mozgás közben készült volna –, vagy hogy hogyan tudtok feltölteni érzelemmel egy terméket. Például egy modell képes átadni egy parfüm illatát az arcával. Hiszen lehet egy parfüm olyan, ami energiát áraszt, de lehet olyan is, ami inkább ragyogást – nem mindegy, milyen érzelmet társítunk hozzá. És pontosan ez a modell dolga: érzelmeket közvetíteni a termék helyett.

A modellek adják el a farmert, a farmer nem tudja eladni önmagát. 

Mit gondoltok, jó modellek lettetek volna a ’80-as években?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.