Egyéb kategória

3 horrorfilm, amit a legjobban várunk még az idén!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretem a horrorfilmeket. Szeretem? IMÁDOM! Éppen ezért most összeszedtem nektek három filmet azok közül, amiket a legjobban várok, és még idén bemutatják őket! 
vous - 2015.08.30.
3 horrorfilm, amit a legjobban várunk még az idén!

Minden rémisztő filmnek van egy sztorija, ami magával ragad, az aláfestő zenék, amiktől mindenkinek felmegy az adrenalinszintje, majd a váratlan fordulat. Van is egy sztorim a horrorfilmekkel kapcsolatban. Az egyik barátnőmmel néztük meg a Paranormal Activity harmadik részét a moziban. Amikor az egyik legrémisztőbb jelenethez érkeztünk, én a pattogatott kukoricás dobozzal szerettem volna eltakarni a szememet. A dolog fordítva sült el, a filmben sikoltottak, én megijedtem, és a kukoricás doboz tartalmát a székem mögé ürítettem. Igen, jobb lett volna megenni. 

A nagy horrorimádatomból kiindulva pedig most utánanéztem, milyen izgalmak várnak még ránk ebben az évben.

Bíborhegy

A Bíborhegyet az egyik legrémisztőbb horrorfilmnek tartják azok közül, amik idén fognak megjelenni. A sztori szerint egy írónő egyik gyerekkori barátja iránt érzett szerelme és egy rejtélyes idegen csábítása között hánykolódik. Majd kiköt egy házban, ami szinte él, és jönnek a szokásos ijesztgetések, ajtócsapkodások, pohárleverések, éjszakai dörömbölések a padláson és kaparások a pincében. Bár azt meg kell hagyni, hogy egy-két résznél le kellett halkítanom az előzetest és eltakarni a képernyőt. A filmet október 22-től a mozikban is megtekinthetitek! 

Az utolsó boszorkányvadász

A boszorkányos sztorikat személy szerint én nagyon csípem. Régen „voltak” boszorkányok, tehát még alapja is van a történetnek, nem csak valami kitalált humbug. Ebben a filmben 500 évvel ezelőttre tekintünk vissza, amikor háború dúlt az emberek és boszorkák között. A boszorkányvadászok harcoltak a természetfeletti ellenséggel szemben, az egyik boszorkányvadásznak, Kauldernek pedig sikerült megölnie a boszorkák királynőjét, és sok követőjét is. A halála előtti pillanatban viszont a királynő azzal áll bosszút, hogy halhatatlansággal átkozta meg Kauldert, örökre elválasztva a feleségétől és lányától a túlvilágon. Édes a bosszú, nagyon édes. Kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki a sztoriból! Október 29-én irány a mozi, ne hagyjátok ki! 

Amerikai Horror Story (5. évad)

Bár nem filmről, hanem sorozatról van szó, de a történetet nézve akár filmnek is tekinthetjük. Azt tudni kell róla, hogy a sorozat főszereplői minden évadban más szerepben térnek vissza, más környezetben, más névvel. Persze vannak új szereplők is, de a kemény mag megmarad. Vagyis az ötödik évadig megmaradt, mivel a sorozat egyik fő alakja Jessica Lange (aki a King Kong filmmel vált igazán híressé) elhagyta a horrorvilágot. Október 7-én startol Amerikában az új évad, amit még nagy titkok öveznek. Annyit tudunk, hogy egy hotelben fog játszódni, és Lady Gaga, illetve Natalie Portman is szerepet kaptak benne. Mindenesetre addig nézzétek meg az előzetest! 

Nektek melyik a kedvenc horrorfilmetek? 

Címkék: #film #horrorfilm #mozi
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.