Egyéb kategória

Szemkápráztató kiállítás nyílik Oscar De La Renta halálának évfordulóján

A vörös szőnyeg leggyönyörűbb darabjait hozza el a divat szerelmeseinek egy vadonatúj, hamarosan nyíló kiállítás Amerikában. Oscar de la Renta legszebb darabjai kerülnek ezúttal üveg mögé, éppen egy évvel a világhírű tervező halála után. Most pedig ti is beleshettek a kulisszák mögé, és megnézhetitek, milyen ruhák lesznek a múzeumban.
vous - 2015.08.28.
Szemkápráztató kiállítás nyílik Oscar De La Renta halálának évfordulóján

Oscar de la Renta olyan nőknek tervezte a ruháit, akik gyönyörűen akartak kinézni, mesésen akarták érezni magukat és mindezt a legelegánsabb módon.

Korunk egyik neves tervezőjének ikonikus darabjait csodálhatják meg a kíváncsi szemek Atlanta egyik múzeumában. A The SCAD múzeumban olyan ruhák lesznek láthatók, mint Beyoncé, Taylor Swift, Oprah Winfrey vagy épp Nicole Kidman estélyije. A kiállított ruhák között továbbá láthatunk az 1960-as évekből megmaradt darabokat is, de emellett de la Renta feleségének és nevelt lányának kedvencei is visszaköszönnek. 

Ha épp ti is Atlantába készültök, ne hagyjátok ki! 

Beyoncé selyem estélyi ruhája a Vouge 2013-as címlapjára készült

Nicole Kidman hímzett estélyijét egy 2010-es díjátadóra tervezték

A gyöngyökkel díszített kék selyemruhát Oprah Winfrey viselte 5 évvel ezelőtt

Taylor Swift tavalyi ruhája is kiállított darab lesz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.