Egyéb kategória

Ez a két szín, ami bármikor, bárkinek jól áll

Nem tudjátok, milyen színű ruhát viseljetek randira, interjúra vagy fontos eseményen? Úgy tűnik, megvan a megoldás!

vous - 2015.08.28.
Ez a két szín, ami bármikor, bárkinek jól áll

A legtöbb ember még ma is azt gondolja, hogy a fekete a gyász színe, pedig ez rég nincs így. Sokan vagyunk, akik bizony szinte tetőtől talpig feketében érzik magukat jól, még nyáron is! Mindenhez passzol, bármilyen színes kiegészítőt viselhetünk hozzá és állítólag slankít is – egyszóval miért ne?

Egy új kutatásnak hála, itt az ideje, hogy mindenki megkedvelje a feketét. Hogy miért? Mert kiderült, szinte bármilyen eseményre készülünk ez a szín lehet a legjobb választás. Nem, nem a divat szempontjából, annál inkább az emberek véleménye és az első benyomás miatt.

Első randira vagy interjúra készültök?

Naná, hogy fekete! Ha szeretnétek magabiztosnak, kiegyensúlyozottnak és szimpatikusnak tűnni az első találkozáskor, akkor mindenképpen a feketét válasszátok. Ez derült ki a tanulmányból, hiszen az emberek 56%-a szavazott erre a színre.

Forrás:
Unsplash/Josue Bieri

Az intelligens emberek színe

Legalábbis a felmérésből ez szűrhető le. Az emberek nagy része szerint a fekete ruhában megjelenők külseje mindenképpen intelligenciát sugároz.

Ám nem csak az intelligencia miatt tűnhet jó választásnak. A kutatás szerint ha temetésre – nem meglepő –, esküvőre vagy épp focimeccsre készültök, akkor is ez a tökéletes szín.

A második legjobb választás

Habár arra a kérdésre, melyik szín viselése sugározza a legtöbb arroganciát, a piros nyert toronymagasan, mégis szinte bármilyen alkalomra ez lehet a második legtutibb választás a fekete mellett. A randi, az interjú és az intelligenciára irányuló kérdéseknél is a szerelem színe kapta ugyanis az ezüstérmet. 

Forrás:
Unsplash/freestock.org

Kerüljétek a rózsaszínt!

A rózsaszín azonban szinte minden kérdésben az utolsók között végzett. Az emberek nagy része kevésbé gondolja intelligensnek azokat, akik ebben a színben járnak. Egy VOUS-lánynak azonban elkél egy-két rózsaszínű ruhadarab, így ide kattintva megnézhetitek, Takács Nóra hogyan viseli ezt az árnyalatot. 

Szóval ideje meghagyni otthonra a rózsaszín cukiskodást, elő a feketékkel és a pirosakkal!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.