Egyéb kategória

Ámuljatok a nőkön, akik soha nem vágatták le a hajukat!

Vannak, akik imádják a hosszú hajat és vannak, akik nem. Vagyok én, aki türelmetlenül küzdök a hajnövesztéssel, és vannak, akik kiskoruktól kezdve alig vágatnak le pár centit évente a hajukból. És vannak, akik soha, de tényleg SOHA nem vágatták le a hajukat.
vous - 2015.08.27.
Ámuljatok a nőkön, akik soha nem vágatták le a hajukat!

A viktoriánus korban a nők haja a külsejük legfontosabb része volt. Ez mutatta a státuszt és a nőiességet. Ekkor a frizuradivat is sokat változott. Megjelentek a csatok, a hullámok, bonyolult frizurákat hordtak a nők, de egy dolog kötelező volt: a földön húzott haj.

Minden elismerésem azoké a nőké, akik mosták, szárították, fésülték és viselték ezt a tömegű és hosszúságú hajmennyiséget. Én tuti megőrültem volna.

További képeket itt nézhettek a csodahajakról.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.