Egyéb kategória

Nektek milyen ízű a Facebook-oldalatok?

Sokszor használjuk érzések vagy élmények kifejezésére az édes, savanyú vagy finom szót. Úgy érezhetjük, könnyebb árnyalni gondolatainkat ízekkel. Fordítsuk meg a dolgot! Mi lenne, ha a szavakat meg is tudnánk kóstolni?

vous - 2015.08.28.
Nektek milyen ízű a Facebook-oldalatok?

Játsszunk kicsit az érzékszerveinkkel!

Ez a gondolat hívta életre a valaha volt legkreatívabb ötletet: mi lenne, ha a Facebook-profilunkat tudnánk megkóstolni? Igen, jól értitek, a közösségi hálón használt szavaitok által alakulna ki egy íz. Az ötlet elég nyakatekertnek hangzik, de elmondjuk, milyen egyszerű. Egy fagylaltkészítő cég létrehozott egy oldalt, ahova felvitték a leggyakrabban használt angol szavakat, majd ezeket kategorizálták. Így vált a szeretet édessé, a hülye pedig keserűvé. Ahogy kimondom, szinte érzem is ezeket az ízeket. Lehet, hogy tudnak valamit ezek a fagyigyárosok.

Amikor beléptek az oldalra, el kell dönteni, hogy a Facebook-, a Twitter- vagy az Instagram-fiókotokból alkottok egy személyes ízt. Ezután egy bonyolult algoritmus elemzi, hogy milyen szavakat, színeket (!) osztotok meg a nagyvilággal. A legideálisabb esetben mindenki édes lenne, de amint kicsit szarkasztikusan posztoltok, akkor a mangó és a lime tökéletes keveréke tör előre. Az igazán különleges ízűeket a „Fagyifőnök”, Talenti pedig kiválasztja, és megalkotja a legszemélyesebb fagyit, amit valaha kitaláltak.

Vajon a VOUS Facebookjának milyen íze lenne?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.