Egyéb kategória

6 dolog, amit gyakran mondjatok a párotoknak

Ha túl gyakran gondolkoztok azon, hogy hol is a helyetek a saját kapcsolatotokban, az azt jelenti, hogy nem kaptok elég visszajelzést a párotoktól. Pedig egy párkapcsolat alapköve, hogy folyamatosan megerősítitek egymást abban, fontos számotokra a másik, hiszen mi már csak ilyen omladozó kis tornyok vagyunk, amit folyton erősíteni kell némi szeretettel.

vous - 2015.08.28.
6 dolog, amit gyakran mondjatok a párotoknak

Bocsánat, tévedtem.

A másik igazának megadása rendkívül fontos egy kapcsolatban, ha tényleg hibáztatok. Egy olyan kapcsolat ugyanis, ahol ez alig vagy szinte sosem történik meg, az alárendeltségről és az uralkodásról szól. Ne kövessétek el ezt a hibát, mert az csak szétszaggatja a köztetek lévő köteléket.

Megértelek.

Nem baj, ha nem értetek egyet, csak értsétek meg, mi zajlik a másikban. Ezzel megnyugtatjátok őt, és úgy érzi majd, mintha végre hazaérkezett volna, ahol békére lelt. Hol máshol lehetnétek otthon, mint annál, aki megért benneteket?

Szeretlek!

Nem kell mindig ezt a szót használnotok, de annyi módja van annak, hogy kifejezzétek, mit éreztek: imádlak; te vagy életemben a legjobb dolog, ami történt; boldog vagyok melletted; örülök, hogy vagy nekem; hiányzol. Ugye, nem kell többet magyaráznom? 

Kérlek!

Teljesen mindegy, milyen régóta vagytok együtt, nincs semmi, ami feljogosíthatna benneteket arra, hogy természetesnek vegyétek azt, mindent megtesz nektek a másik. Igenis kérjétek meg őt szépen valamire, és köszönjétek meg a végén.

Ú, de szexi a feneked! Még mindig.

Ne felejtsetek el nőként és férfiként létezni a kapcsolatban, és mi mással is tudnátok ezeket a szerepeket fenntartani, mint bókokkal? Repüljetek vissza az idők kezdetére, emlékezzetek, akkor mennyit bókoltatok egymásnak. Bókoljatok legalább ugyanennyit!

Mit szeretnél?

Kevés bosszantóbb dolog van annál, ha ti döntötök a másik helyett, az ő véleményének kikérése nélkül. Neki is vannak gondolatai, és el tudja mondani őket, legyen szó nyaralásról, vacsiról, jövőről. Egyébként is egy kapcsolat a közös döntésekről szól.

Szerintetek mi fontos még egy kapcsolatban? 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.