Egyéb kategória

Végre! Megtudtuk, mit esznek a modellek

Amikor azt gondoltuk, hogy az Instagramnál nem lehet jobb, akkor elkezdtek az emberek ételeket fotózni, elég csak a #foodporn vagy a #mutimiteszel őrületre gondolni. Most pedig már külön app van az ételfotókra, amit a legmenőbb modellek is imádnak. Nézzük csak, mit esznek ők!
vous - 2015.08.28.
Végre! Megtudtuk, mit esznek a modellek

Valamilyen különös oknál fogva az emberek nagyon szeretik a nagyközönséggel megosztani, hogy éppen mit esznek. Ezt az ötletet lovagolta meg a Wine ‘n Dine applikáció, ami olyan, mint azt Instagram, de egy kicsit menőbb. A lefotózott kajákat fel lehet címkézni, és be tudjátok jelölni, hol ettétek, vettétek. Mindez azt jelenti, hogy ezeken a képeken keresztül egy nagyon személyes pillanatot kapunk a fotózóktól, akik között hamar megjelentek a sztárok. Végre kicsit úgy érezhetjük, hogy Kim Kardashiannal ebédelünk, vagy Palvin Barbi valamelyik kolléganőjének tányérjába leshetünk bele!

Gigi Hadid kedvenc ételei

Nézzük, Kim Kardashian mit fogyaszt!

Na és a testvére, Kourtney Kardashian?

Nicky Hilton vajon mit eszik szívesen?

Na és Kendall Jenner?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.