Egyéb kategória

Nagyik árulták el, hogy mit változtatnának a múltjukon

Ti mit tennétek, ha picit visszamehetnétek az időben? Mi tudjuk, de talán ez a kérdés még nem is annyira aktuális. Hiszen huszonévesen az ember ritkán gondolkodik azon, mit tenne másként a múltban. Egy videóban több idős hölgy azonban mélyen elgondolkodott azon, mit is csinálnának máshogy, ha újra fiatalok lennének!
vous - 2015.08.26.
Nagyik árulták el, hogy mit változtatnának a múltjukon

Szívbe markoló, megható, de leginkább elgondolkodtató. Így jellemezhetnénk a #Letgo kampány legújabb videóját. A kisfilmben megszólaló idős hölgyeknek köszönhetően a legtöbb nő megáll és elgondolkodik, hacsak egy percre is.

Rádöbbent ugyanis, hogy a rohanó világban az ember elfelejti élvezni az életet, elfelejti azt csinálni, amit szeret, és legfőképp hagyjuk, hogy a stressz, a mindennapok nehézsége és a megfelelési vágy elnyomjon minket.

Szeretném azt gondolni, hogy ez a világ lehetne az öröm világa, de ehelyett úgy érzem, a nyomás világa. Nyomás, hogy tökéletes anyák, feleségek, barátok legyünk.

Ahogy a kampány neve is sejteti – #Letgo –, a videó célja, hogy elengedjük azokat a gondolatainkat, amik visszafognak minket, amik elnyomnak minket, és amik megakadályozzák, hogy élvezhessük azt, amit igazán szeretnénk.

Mit nem adnék pár extra másodpercért, amikor újra magamhoz ölelhetem a kisbabáimat, mielőtt túl nagyok lennének hozzá

– mondja elcsukló hangon az egyik hölgy, míg a másik a szórakozás örömeit emeli ki.

Mit nem adnék még öt percért, amit a táncparketten tölthetek táncolással, addig, amíg a lábaim elég erősek, hogy elbírjanak.

Nézzétek meg ti is a videót, és szánjatok időt arra, hogy kiélvezhessétek az igazán fontos dolgokat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.