Egyéb kategória

A szavunk is elállt ettől a beszélő macskától

Tegnap este óta többszöri nézésre is elolvadunk egy cicás videótól. Igen, mindig találunk valami cukit, amit nem lehet megunni, de ezúttal ez kicsit másabb. A cica ugyanis beszél! Nézzétek csak!
vous - 2015.08.27.
A szavunk is elállt ettől a beszélő macskától

Ha létezik aranyos, de egyben szívszaggató állatos videó, akkor mi most megtaláltuk! Egy cuki cica ugyanis kétségbeesett hangon sír egy friss, YouTube-on található videóban. Na, de nem is ez a lényeg, hanem hogy szinte könyörögve mondja: „No more”, ami annyit jelent, hogy „Elég!”, mindezt pedig akkor, amikor a gazdija biztatja, már majdnem vége a fürdetésnek.
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.