Egyéb kategória

NORIE-blog – Minden nőnek kell legalább egy ilyen ruha!

Emlékszem, kislányként órákig tudtam bámulni a táncversenyeket a tévében, mert imádtam, ahogy susognak a szép ruhák keringő közben. Felnőttként sincs ez másként, mióta megláttam Carrie Bradshaw-t a tütüjében, visszatért a gyerekkori „minél fodrosabb, annál jobb” érzésem.

vous - 2015.08.25.
NORIE-blog – Minden nőnek kell legalább egy ilyen ruha!

A minap pedig végre én is megnéztem (tudom, mindig lemaradásban vagyok) az új Hamupipőkét, és még a számat is eltátottam, amikor megláttam a csodás, százrétegű, kék ruháját. Még a gonosz mostohatestvérei is elismerték, hogy gyönyörű ruha, mondjuk a cipő is tetszett, de az már egy másik történet…

Habos-babos, fodros, virágos – ez jellemzi a mai blogot. A NORIE Team stylistjával, Dórival megkevertük kicsit a textúrákat, mintákat, színeket, és igazán friss, üde végeredményt kaptunk. Íme:

Piros blézer: Háda, virágos pulcsi: Pull & Bear, szoknyák: Dolly by le Petit Tom – Hungary

Styling: Nyaka Dóra, fotó és utómunka: Szabó Solya 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.