Egyéb kategória

5 hétköznapi dolog, amitől szexinek érezhetitek magatokat!

Hajat csavargatni az ujjunkkal, vörös rózsát kapni az első randin, láblibbentve csókolózni vagy hátradöntve lógatni a hajunkat tánc közben. Ezek azok a dolgok, amikről bizonyára azt hisszük, hogy a szexibbnél is szexibbek, na és persze romantikusak. Mindezt hála a romkomoknak és a teleregényeknek. Pedig nem is kell a Hollywood tábláig mennünk azért, hogy szexis dolgokat találjunk, elég egy kicsit nyitott szemmel járnunk a hétköznapokban! Vigyázat, ha munka közben olvasod, biztosan hazáig akarsz majd rohanni!
vous - 2015.08.24.
5 hétköznapi dolog, amitől szexinek érezhetitek magatokat!

Íme öt dolog, amitől igazán szexisnek érezhetitek magatokat, és ami felnyitja a szemeteket, milyen cuki is a pasitok!

Igazi boyfriend pulcsi a hideg napokon

Amikor vacogva dideregsz a hidegtől, ő pedig odaadja a nagy, bő pulcsiját. Te belebújsz, és a parfümillat máris elfeledteti a hideget!

Vacsora az asztalon

Amikor a legfárasztóbb, legborzalmasabbnak hitt napod után már az ajtót nyitva érzed a finomabbnál finomabb illatokat, hiszen egy kész vacsora vár az asztalon. Na jó, ne legyünk nagyravágyóak! Az sem baj, ha pizzát rendelt, hiszen a szándék a fontos.

Hajszáligazítás

Amikor a hajszálaid önálló életre kelnek és a szádhoz tapadnak, ugyanis a kedvenc ajakbalzsamodat viseled, a kedvéért. Vagy épp a saját kedvedért, hogy szexinek érezd magad, de nem ettől fogod. Hanem attól a gondoskodó, törődő mozdulattól, amikor eltűri a hajadat! 

Feltűrt ingujj

Hosszú sorokon át tartó részletezésre nincs szükség. Nincs szexibb a feltűrt ingujjnál, és kész! Főleg, ha azért csinálja, mert tudja, hogy ez tetszik neked.

Éjszakai betakargatás

Amikor félálomban érzed, hogy hideg van, de nincs erőd betakarni magad, vagy csak épp véletlen csúszott le a takaród. Akkor jön ő, és betakar, és nem érzel mást, csak egy finom puha kezet és takarót a válladon!

Igazam lett, ugye? Érezzétek magatokat ezentúl minden egyes ilyen alkalommal szexinek! Mert jó, ha az ember rózsát kap, de ezek az apró törődések még jobbak! Egy gondoskodó férfinál pedig nincs szexibb!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.