Egyéb kategória

Ezért a bikiniért őrültek meg idén a nők

Lassan vége a nyárnak, és a meleg már csak épphogy beköszön egy-egy napra, de azért szerezzetek be egy tuti fürdőruhát, ha még nem tettétek meg! Hogy melyikre gondolunk? Hát a Trianglre!
vous - 2015.08.24.
Ezért a bikiniért őrültek meg idén a nők

Ha a név nem is cseng ismerősen, akkor is biztos, hogy láttátok már ezt a bikinit, idén szinte minden boltban kapható ez a forma, ez a színvilág. Télen, kora tavasszal már látható volt, hogy a Triangl lesz a nyár trendje, de azt mi sem gondoltuk, hogy ekkora!

A The Independent magazinban olvasott adatok alapján bátran állíthatnánk, hogy akár ez lehetne idén a legnagyobb számban eladott bikini. Naponta ugyanis ezernégyszáz darab ilyen fürdőruha talál gazdára. Ha ez a szám nem lenne elég megdöbbentő, azt is megtudtuk, hogy havonta pedig negyvenötezer ilyen bikini kerül ki a boltok polcaira.

Fogalmunk sem volt, hogy ilyen erős évünk lesz. Már tavasszal nagyon erős időszakot zártunk, és ez tovább folytatódott a nyáron.

– nyilatkozta Craig Ellis, az egyik alapító. 

Igen, ezekkel a számokkal már érthető is, hogy miért van minden második lányon a legtöbbször három színből álló bikini. A Triangl fürdőruhái egyébként nem idén születtek, a tervező már 2012-ben megalapította saját márkáját, akkor még nem is sejtve, mekkora sikert arathat. 

Érdemes tehát beszerezni egy ilyen darabot, már ha ezek után nem tartjátok túl mainstreamnek!

De mielőtt a boltba rohannátok, Nyaka Dóri, a NORIE Team stylistja segít eldönteni, melyik bikinifazon illik az alakotokhoz! 
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.