Egyéb kategória

Akcióban a NORIE Team – Egy csipetnyi változtatás a külsőn elképesztő magabiztosságot adott Juditnak

Sokszor halljuk: ha nagyon akarsz valamit, el is tudod érni, csak tenni kell érte. Milyen igaz! Judit története a bizonyíték erre.
vous - 2015.08.22.
Akcióban a NORIE Team – Egy csipetnyi változtatás a külsőn elképesztő magabiztosságot adott Juditnak

Judit jelentkezett hozzánk átalakításra, majd írt üzenetet a Facebook-oldalunkra is, hogy olvassuk el a jelentkezési lapját. Mivel akkor már régen megvoltak a szerencsések, akiket ingyenesen átalakítottunk, így nem fért bele már a csapatba. Ő viszont nem adta fel, többször írt nekünk a következő napokban is, így természetes volt, hogy őt választjuk a legközelebbi alkalommal, hiszen számunkra is jó érzés, hogy valaki ennyire szeretne eljutni hozzánk, és értékeli a munkánkat. 

Meghívtuk tehát Juditot, aki a kislányával érkezett hozzánk. Csupa szív, kedves, pozitív nőt ismerhettünk meg a személyében, akit arra kértünk, hogy meséljen kicsit magáról. 

„Tavaly egy műtéten estem át, ami miatt jó pár felesleges kiló maradt rajtam. Nagyon nehezen megy a leadásuk sajnos, pedig teszek érte: odafigyelek az étkezésemre, és konditerembe is járok. Viszont nem adom fel, tudom, hogy sikerül ezt a kitűzött célt is elérni, és hamarosan megszabadulok a felesleges kilóktól.”

Mikor munkához láttunk, Juditot minden érdekelte. Szó szerint itta a szavainkat. Dóri ellátta a testalkatához illő divattippekkel, Gabitól sminkelési tanácsokat kapott, Petra pedig a haját érintő apró fortélyokat is tanított neki.

„Az álmom egy szép ruha viselése, viszont az alkatomra nagyon nehéz megfelelő darabot találni. Dóri viszont segített, imádtam ezt a kockás kisruhát! A sminkemről és frizurámról már nem is beszélve, annyira boldog vagyok! Ilyen egy igazi átalakítás, köszönöm Nektek!” – áradozott Judit, amikor mindennel végeztünk.

Mindig jó érzés egy-egy átalakítás végén látni, hogy kiből mit hoz ki az új külső látványa, de Juditnál boldogabbat még nem láttam, 180 fokos fordulatot vett még a személyisége is. Addig csendes volt és inkább meghúzódott, de amint megváltozott a külseje, egy energikus, tettre kész és legfőként MAGABIZTOS nő állt előttünk, aki azt mondta:

Alig várom, hogy így kimenjek az utcára, annyira jól érzem magamat a bőrömben!

Hasonló jó érzést kívánunk neki az év minden napjára, és azt, hogy fűszerezze meg az életét egy csipetnyi sminkkel, maréknyi csinos ruhával és egy gondolat hajas trükkel is.

Ruha: Próbafülke, cipő: Primadonna Collection

Átalakításra jelentkeznél? ITT megtalálod az infókat hozzá!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.