Egyéb kategória

Használjatok szexfűszereket! Jöjjenek a kemény ízek, vad zamatok

Kellenek a fűszerek a szexben. Biztosan jót tesznek, emelik a vérnyomást, élénkítik a keringést, erősebben dobog a szív. A gyömbér, sáfrány, fahéj, szerecsendió...

vous - 2015.08.22.
Használjatok szexfűszereket! Jöjjenek a kemény ízek, vad zamatok

Én azért, ha már fűszer és szex, akkor nem feltétlenül ezekre gondolok. Ezek a fűszerek ugyanis csak a testre hatnak, de az igazán jó szexhez a léleknek is kellenek különleges zamatok.

Mi az alapfűszer a szexben?

A fellobbanó szexuális vágy, a kíváncsiság a másik teste, íze, illata, érintése iránt. Ha ez nincs, akkor ezen nem segít kilónyi fahéj, és nem segít az idő sem, vagy a hit, hogy majd javul a helyzet. Nem javul. Vagy van vonzás, vagy nincs. 

De a kíváncsiság után, vagy rögtön mellette, éledeznie kell a bizalomnak is.

Mert ez kell a fel- és kitárulkozás pillanataihoz, és nemcsak a combnyitogatáshoz, hanem a lélek meztelenkedéséhez is.

Hogy vállalni tudjuk önmagunkat, az utolsó kéjes sóhajig. Kell a bizalom, hogy a másik szeme (lelke) elé tárjuk bőrünk gyűrődéseit, hibáinkat és gyönyörűségeinket, testünk hajlatait, pórusaink kipárolgását. Kell a bizalom, hogy megmutathassuk szexuális esszenciánkat, azokat a színeket, amelyek csak és kizárólag minket jellemeznek.

Kell a bizalom a mozdulatokhoz – így érek magamhoz, ezt keresem, így érjen hozzám, így mozdulhatok együtt a másikkal. Így gyorsulok, itt torpanok meg, itt kell a segítség, a lendület, itt fordulok át, itt vetkőzöm le teljességgel végre gátlásaim rongyait. 

Kell a bizalom fűszere a csókhoz, a fogak koccanásához, a mentolos rágótól mentes csókzamat felvállalásához. 

Kell a bizalom, hogy elviseljem a másik tekintetét a test titkos pontjain, kell a bizalom, hogy ne piruljon el a bőr a combok tövénél sem, vagy a kebleknél, ha azon időzik a férfiszem.

Kell a gyengédség fűszere: a cirógatás, a haj fürtjeinek kócolása, a szex előtti szép szavak, percekig tartó simogatás. Akár a beteljesülés ígérete nélkül is. Körözés a térdnél, a boka alatti bőr érintése, fülbe szálló, apró sóhajok.

Forrás:
depositphotos

Kell a vadság is: a markolás dühe, a rántás, a váratlan fordítás indulata, a foltokat ejtő diadal ereje. Cirógatás mellett szorítás, suttogás helyett feljajduló szavak. Fahéj helyett csilipor.

Hangok és sóhajok

Kell a hang is. Anélkül nem megy. Beszéd előtte, közben és utána. Az érintés mellett a szó ereje, megszórva bizalommal: Hogy ki merjem mondani, amire vágyom, ahogyan vágyom, ameddig vágyom. Hogy merjek nemet is mondani, ha túl erős a fűszer, ha nem édes az érintés, ha bőrbe mar a zamat. És kell a szó a másiktól is, visszabeszéd, reakció, elfúló suttogás, kérés, parancs, jajszavak.

Ezek nélkül nem megy. Ízetlen marad a szex, méz helyett fűrészpor.

Ajánlott cikkek